2777
2789
عنوان

حق طلاق

252 بازدید | 17 پست

سلام خانما بنظرتون یه زن از شوهرش حق طلاق بخواد خواسته ریادی هست؟ مخصوصا اینک اون اقا خیلی اذیتش کرده باشه و این خانم شرط برگشت ب زندگیو فرضت دادنشو مشروط بر دادن حق طلاق‌گذاشته باشه؟؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ن خواسته نیست اولا

اسمش روشه حق

حق هم گرفتنیه 

بعدشم حقوق برابره اون داره توهم داشته باشی آسمون میاد زمین یا آقا مجبور میشه درست رفتار کنه؟

بگیر که دفعه بعد هرکاری کنی صدبارم قهر کنی دیگه تکون نمیخوره از جاش برات کاری کنه.

اگه اونقدر حقیری که جای بی نام و نشونی مثل اینجا میخوای خودنمایی کنی و تمجید بشنوی . اگر اونقدر زندگیت خرابه که مجبوری اینجا خودتو تخلیه روانی کنی و عقده هات رو به نمایش بذاری .رومن ریپلای نکن بیمار روانی زیاد دیدم تشخیصت برام آسونه . من اینجا یک بی هویتم و ادعایی ندارم هرچی دلت میخواد فکر کن درباره من دفاعی ندارم چون برام فقط سرگرمیه و تو زندگی واقعی چیزی کم ندارم که بخوام اینجا بروز بدم نداشته هام رو. من هستم تا اندازه تجربه خودم کسی ر‌و حمایت عاطفی یا راهنمایی کنم موافقم نیستی که نیستی توهم نظر خودت رو بذار و رد شو .

خب اگر بدونید حق با شما بوده قهر کردید بعد الانم طلبکاره و حق طلاقم نمیده باز فرصت میدید؟ 

من میدونم باید طلاق بگیرم ولی اینقدر بقیه گفتن هیچ کسی دفعه اول ک رفته قهر طلاق نمیگیره دو دل شدم کاافه شدم 

میگن یه فرصت بده

به شخصه اگر روزی در زندگی انقدر احساس ناامنی کنم که بخوام با حق طلاق به رندگیم ادامه بدم، جدا می‌شم. 

زندگی باید بر پایه اعتماد باشه، این که کسی که باهاش زندگی می‌کنی هرگز راضی به اذیت کردن و به زور نگه داشتنت در زندگی ای که باعث آزراته نمی‌شه. 

اگر با من کاری داشتید 👈🏻🌸 https://daigo.ir/secret/7925602325 🌸👉🏻