خونه پدرشوهرم ک اونم اونجا ببینم!بنظرتون زشته فردا برم خونه مادرم؟راستش ما وجاریمینا و پدرشوهرمتو ی ساختمونیم !پدرشوهرمم غیر شوهرم بچه های دیگه داره ،ولی مادرمینا فقط منو دارن!بنظرتون زشته فردا برم خونه مادرم عوضش پس فردا برم خونه پدرشوهرم و ببینمش و کادوشوبدم؟؟بخدا اصلا دوس ندارمتواون جمع باشم انقد اذیتم کرده و خیلی خودشیرینه و فقط دوس داره بگه من عروس خوبی امو همه منو دوست دارن(مثل بچه ها)
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
/آرام باش روزی همه ما به پایان میرسیم» /!گفتم نباشم در جهان گر تو نباشی یارِ من... /متاهل و متعهد🫀/ درخواست دوستی نده👍🏻/روزی که بیام اینجا و ببینم نسل مردای نی نی سایت منقرض شده عید منه 🥳/ اگه حرفی زدی و جوابتو ندادم بدون درحدی نبودی ک بخوام جواب بدم پس بسوززز و پماد سوختگی بزن 😙♥️ / لطفا کارآگاه گجت ها و سلیطه ها و کسایی که دلشون از مادرشوهر پره ریپلای نزنن اعصاب ندارم🥰 /
نه زشت نیس اگه همسرت ناراحت نمیشه همین کارو انجام بده
خدایاسرده این پایین ازاون بالا اگه میشه نگام کن یه کاری کن اگه میشه فقط گاهی خودت قلبمو ها کن خدایاسرده این دستام ازاون بالاخودت ببین میلرزه مگه حتی همه دنیا به این دوری به این سردی می ارزه😔