2777
2789
عنوان

پیدا کردن شغل

| مشاهده متن کامل بحث + 10735 بازدید | 69 پست

اگه کار آنلاین میخواین میتونم بهتون معرفی کنم 

درخواست بدید 

تا یه لباس رنگی نپوشی نمیفهمی که مشکی زیادم بهت نمیاد! تا کارما زنگ خونَتو نزنه به خودت نمیای! تا قلبت نشکنه مغزت کار نمیکنه! تا عاشق شکلات نباشی نمیفهمی که رژیم سخته! تا از دستت نره ارزشش رو نمیفهمی! تا دوستاتو نشناسی دو دستی به خانوادت نمیچسبی! ما آدمای نرسیدن یا نفهمیدن و درک نکردن نیستیم! فقط مشکل اینه که دیر به خودمون میایم. مهم نیست چند سالته؛ اگه اینارو درک کردی تو این زندِگیو بُردی.میشه واسه ارامش دلم یدونه صلوات بفرستین🥺❤                                    من هنوزم سر اسمت قسم میخورم اما تو اسمم یادت نیس!🙂

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

پسر من خودش دو زبانه هست کوردی و فارسی برای همین تا این دوتا رو خوب بلد نشه نمیتونم زبان دیگه یاد ...

کورد هستین؟؟؟خیلی خوبه 

خوبه ۶ هم خوبه کلا از بچگی زبان بخونی بهتر یاد میگیری تو هم حتما باهاش شروع کنی

فتوشاپ یاد بگیر بعد این پیجای گرافیک تو اینستا رو پیدا کن طرح گرافیکی بزن خیلی بازار کارش  خوبه 

انقدر بدم میاد هرچی میشه هی نی نی یارو صدا میکنید. متنفرررررم. گزارش زن های همیشه در صحنه هم دلم میخواد تک تیر بزنم بهشون
مدیریت میتونی ازمون برا بانکم بدی کار تو بانک خیلی خوبه میدونی کلا من احساس میکنم نمیتونم سخته برام ...

اره دقیقن اما قبول شدنش خیلی خیلی سخته

تازه بانکا خیلی کم نیرو میگیرن

چون الان همه چی داره انلاین میشه

منم برام سخته زبان

من تهرانم

بعد لیسانس شاید یکسالی کلاس عالی برم

بخونم هم ازمون ارشد بدم

هم ازمون استخدامی هارو شرکت کنم

شد خوبه

نشد میرم تو بازار کار

به خودم اعتماد دارم میدونم از پس کار برمیام

زندگی من سالهای سال درگیر بدبیاری و مشکلات متعدد و ..بود.تلاشم زیاد بود و جوابم کم..دست به طلا میزدم خاک میشد..یه شب از ته دل، از اون ته ، ته از خدا خواستم فقط بهم نشون بده چرا؟ و نشون داد....نذرهای ادا نشده..یه دفتری برداشتم تمام نذرهایی که ادا نکرده بودم رو نوشتم ، به ازای نذرهایی هم که فراموش کرده بود یه ختم ۱۲۴,۰۰۰ صلوات برداشتم و شروع کردم به ادای نذرهام..دونه به دونه رو ادا کردم. سخت بود، زیاد بود، اما اداش کردم..خدا رو شاهد میگیرم که ورق زندگیم برگشت..نمیگم یه شبه پولدار شدم و به عرش رسیدم و ...اما مشکلاتم نصف شد، بدبیاری هام تموم شد و جواب زحماتم رو گرفتم..الان اگر نذری کنم همون لحظه یاداشت میکنم و از همون لحظه شروع میکنم به ادا کردنش..نمازام سر وقته و تاثیرش رو تو زندگیم تو هر ثانیه دارم میبینم...این تجریه زندگی منه..بزرگترین تجربه..داستان کاملش تو تاپیکام هست..
کورد هستین؟؟؟خیلی خوبه  خوبه ۶ هم خوبه کلا از بچگی زبان بخونی بهتر یاد میگیری تو هم حتما باهاش ...

بله 

همین کارو میکنم🙂

زندگی من سالهای سال درگیر بدبیاری و مشکلات متعدد و ..بود.تلاشم زیاد بود و جوابم کم..دست به طلا میزدم خاک میشد..یه شب از ته دل، از اون ته ، ته از خدا خواستم فقط بهم نشون بده چرا؟ و نشون داد....نذرهای ادا نشده..یه دفتری برداشتم تمام نذرهایی که ادا نکرده بودم رو نوشتم ، به ازای نذرهایی هم که فراموش کرده بود یه ختم ۱۲۴,۰۰۰ صلوات برداشتم و شروع کردم به ادای نذرهام..دونه به دونه رو ادا کردم. سخت بود، زیاد بود، اما اداش کردم..خدا رو شاهد میگیرم که ورق زندگیم برگشت..نمیگم یه شبه پولدار شدم و به عرش رسیدم و ...اما مشکلاتم نصف شد، بدبیاری هام تموم شد و جواب زحماتم رو گرفتم..الان اگر نذری کنم همون لحظه یاداشت میکنم و از همون لحظه شروع میکنم به ادا کردنش..نمازام سر وقته و تاثیرش رو تو زندگیم تو هر ثانیه دارم میبینم...این تجریه زندگی منه..بزرگترین تجربه..داستان کاملش تو تاپیکام هست..
روزی که من کوردی یادبگیرم واقعا میتونم بگم خیلی خوشحالم    

قوربانت

میدونی کوردی شعرهاش شاهکاره

برخلاف فارسی ، کلمات بیگانه عربی و انگلیسی توش کمه

البته حیف ما ایران نمیتونیم به زبان خودمون بخونیم و بنویسیم🙂

فتوشاپ یاد بگیر بعد این پیجای گرافیک تو اینستا رو پیدا کن طرح گرافیکی بزن خیلی بازار کارش  خوبه ...

فتوشاپ دوس دارم ولی لب تاپ ندارم کامپیوتر دارم ولی ویندوز ایناش قدیمیه

اره دقیقن اما قبول شدنش خیلی خیلی سخته تازه بانکا خیلی کم نیرو میگیرن چون الان همه چی داره انلاین ...

حتما میتونی کار پیدا کنی چون تهران هستی تهران خیلی کار هست شهر من کار نیس 

فتوشاپ دوس دارم ولی لب تاپ ندارم کامپیوتر دارم ولی ویندوز ایناش قدیمیه

برو توی آموزشگاه یاد بگیر اونا خودشون سیستم دارن. کامپیوترت هم ببین آخرین ورژن ویندوزی که میکشه چنده همونو نصب کن. اشکال نداره فتوشاپ 2014 هم نصب کنی خوبه. توی آموزشگاه فتوشاپ ورژن بالاتر یاد میگیری 

انقدر بدم میاد هرچی میشه هی نی نی یارو صدا میکنید. متنفرررررم. گزارش زن های همیشه در صحنه هم دلم میخواد تک تیر بزنم بهشون