2777
2789
عنوان

چندکلام حرف حساب با زن متاهلی که.....

| مشاهده متن کامل بحث + 479 بازدید | 27 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کسی ک ازدواج کرده باشه چشمش دنبال یکی دیگ باشه یه کثافط بیشتر نیس چون نباید ازدواج میکرد با این اخلاق گندش مردم مسخرش نیستن ک

حتی اگ طلاق بده و با اون کسی که دوستش داره ازدواج کنه مطمئن باش زندگی خوبی ندارن 

💙الهم عجل لولیک الفرج💙الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🤍
سعی میکنم به شوهرش بگم بیشتر بهش محبت کنه دوستش داشته باشه آراسته باشه  همونطوری که وقتی شوهره ...

😒😒اره دقیقا اولین چیز بر می‌گردن ب آدم میگن ب خودت برس 

کاربر بهارستونم 🥲طراحی چهره با قیمت مناسب 

به این فکر کنه چه آینده ای با اون آدم میتونه داشته باشه؟

هرکاری یه هدفی پشتشه

آیا به اون آدم میرسه؟(ازدواج)

خیری ازش بهش رسیده؟

خدا رو در نظر بگیره که داره میبینه ولی آبروشو خریده

به خودش و زندگیش و اگه بچه داره به بچه هاش رحم کنه و تمومش کنه

گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؛ جان من ذاتیست بعضی ویژگی 

ولی اینجور زنا یه تو دهن حسابی به کسایی زدن که میگفتن مرداااا اگه خیانت میکنن چون ذاتاً تنوع طلبن و خدا اینجوری آفریده، ولی زنا این شکلی نیستن و نمیتونن با بیشتر از یه نفر باشن!!!!!!

ثابت شد که ذات خراب ربطی به جنسیت و آفرینش نداره

اینجا که هر چی می بینم دالون ِ تنگ و تاریکه! روحِ بزرگِ من دیدی دنیا چقدر کوچیکه

حتی اگه از شوهرت هم جدا بشی باعش ازدواج کنی حرامه  .و اینکه شوهرت اگه بفهمه زندگیت نابود میشه ی ...

جدی حرام میشن؟مجرد یا متاهل فرق دارع؟

اخه دوتا زن و مرد متاهل جداشدن و باهم ازدواج کردن

لطفا اگه مایل بودین بابامو یه صلوات مهمون کنید.ممنون.

اگه مطمئنه زندگی دومش بهتر میشه از زندگی اولش 

اگه میدونه اون پسر بعدا بازم بهش وفاداره و نمیره با یکی دیگه 

اگه میدونه اون پسر بهتر از همسرشه 

طلاق بگیره و بره دنبال خوشبختی 

ولی اینو بدون پسری که میاد میفته وسط زندگی دونفر هیچ وقت قابل اعتماد نیست 

هیچ وقت

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨

بنظرم هر وقت هوس جاده خاکی کرد بشینه فک کنه بگه خب من اگه می‌خوام یک ثانیه دیگه ام حتی به اون یارو فکر هم بکنم میشه خیانت پس یا باید همون ثانیه به شوهرم بگم طلاق یا ببینم انقد اون یارو ارزششو داره که تمام زندگیمو نابود کنم یا نداره..که صد در صد نداره...چون هر جور حساب کنی شوهرت تو رو مجرد پسندیده...ولی اون بی غیرت با اینکه میدونسته شوهر داری چشم داشته پس یک مرد هرزه اس...یه تسبیح بگیر دستت تا میاد ذهنت شروع کن به استغفار...انقد ذکر استغفار بگو تا اشکت دربیاد..اینا هوس های شیطانیه

My wedding date  ticker   is 

سعی میکنم‌راجع ب اون‌طرف قضاوتی نکنم.این‌مورد یا برمیگیرده ب تنوع طلبی یا اینکه از طرف شوهر کمبود احساس میکنه.چون‌زنها اگ واقعا چیزی حس نکنن و اون کمبودها تکرار نشه سمت کسی دیگه نمیرن و ی جورایی پای زندگیشون میمونن.ولی ب طرف میگم زندگیت هرچی هست باخدا معامله کن و بساز و بااون پسرمجرد قطع رابطه کن.خدایی نکرده اگ‌شوهره بفهمه تباه میشی و اون پسرمجرد هرگز باهات ازدواج نمیکنه اگ طلاق گرفتی چون تو ذهن‌خودش میگه ب شوهره خیانت کرد با من دوست‌شد پس ممکنه ب منم خیانت کنه.و فقط از خدا واسش آرامش میخوام ک دلشو آروم کنه و بتونه منطقی فک‌کنه

خود را ب خدا و دیگران را ب لیاقتشان بسپار...