2777
2789
عنوان

ماشین خونی؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 709 بازدید | 24 پست
انرژی منفی ندیم؟ منظور اینه که کسی و نکشته؟ خیالت راحت باشه عزیزم کسی و نکشته. احتمالا دختر اورده ت ...

اصلا برام مهم نیست و حرفتو ب کتف چپمم نگرفتما فقط اینو اویز گوشت کن اینجور ادمان که اینجور ناامیدی میدن ب یه تازه عروس فرداش میاین با گریه زاری تاپیک میزنید شوهرم زن اورده خونه😭شماهایین دیگ پس جزشما کیاست؟

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

نه فداتشم

😁❤💋

دکترم فهمیده دردم درد بی درمان توست                            دیدنت را نسخه حال خرابم کرده است                              بی وفا داروی من گرمای دستان تو بود                              لطف کن دیگر نیا دکتر جوابم کرده است 🖤
فرهنگ ندارن که دور ازجون تو تو بااین که نظر ندادی خیلی ازت تشکرمیکنم که فرهنگ و شعورت خیلی بالاتر ا ...

ممنونم 💖

من سعی میکنم کاری ب کار کسی نداشته باشم ولی این دیگه خدایی بد بود .انشاله مشکلش حل بشه

عید آن رو مبارک بادم، که تو آبادی و من آزادم..🕊️

ممنونم 💖 من سعی میکنم کاری ب کار کسی نداشته باشم ولی این دیگه خدایی بد بود .انشاله مشکلش حل بشه

فدای تو😘بااین نیش زبون تند و زشتش ب من چیزی نمیشه اینا دقیقا برمیگرده ب خودش فردا میان تاپیک گریه زاری میزنن شوهرم بکارت یکیو گرفت دیدم ک میگم واسه خودمم پیش اومده پس صدرصد باید هرثاانیه منتظر حق الناس و کارما باشه💋

اصلا برام مهم نیست و حرفتو ب کتف چپمم نگرفتما فقط اینو اویز گوشت کن اینجور ادمان که اینجور ناامیدی م ...

چهار بار ریپلای کردی بعد میگی مهم نیس. عزیز من وقتی میای تو یه همچین جایی با آدمایی که حاضرشم قسم بخورم نصفشون زیر دیپلمن نظر میدی که تو ماشین همسرم خون دیدم انتظار داری جواب کارشناسانه ببینی؟ به زندگیت بچسب بابا. این مسخره بازی ها چیه؟

چهار بار ریپلای کردی بعد میگی مهم نیس. عزیز من وقتی میای تو یه همچین جایی با آدمایی که حاضرشم قسم بخ ...

ب زندگیم چسبیدم کاری نکردیم که بخوایم رندگیو رها کنیم

چهار بار ریپلای کردم فقط خواستم جوابتو بدم اگ حرفاتو خودت برام مهم بودی مقل دیگران فوش بارون میکردم مثل بعضیا و شما بد دهن نیستم ک همچین خرافات هایی بگم 

ب زندگیم چسبیدم کاری نکردیم که بخوایم رندگیو رها کنیم چهار بار ریپلای کردم فقط خواستم جوابتو بدم اگ ...

به زندگیت چسبیدی و به یه لکه خود ماشین شک کردی؟ دقیقا برعکس من میگم این چیزا نباید واست مهم باشه‌ اگر هم مهمه نباید تو همچین جاهایی نظر خواهی کنی. برو پیش متخصص یا مشاور. با زندگی خودت بازی نکن.