2777
2789
عنوان

خونه تکونی

37 بازدید | 16 پست
سلام بچه ها من تا ۲۵ام باید برم سرکار بنظرتون از کی شروع کنم؟تازه عروس هستم خونمونم کوچیکه و تقریبا تمیزه.
شروع 97/7/7 وزن فعلی73 وزن اولیه75 .وزن هدف فعلا65  
هرروز یکمیشو انجام بده..ببین دوروزه اگه تمومه همون ۲۵ به بعد شروع کن.تازه عروسها کاری ندارن که خونشون تمیزه.یه گردگیری حسابی و یکمی جابجایی همین.کاری نداری عزیزم.😎
خدای من کمکم کن بهت بی معرفت نشم و نمازهامو به موقع بخونم💕مرسی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من واقعا نمیدونم اونایی که میگن خونه تمومی میکنیم دقیقا چیکار میکنن؟ چرا من هر چی فکر میکنم میبینم کاری ندارم انجام بدم فقط حارو و تمیز کردن سرامیک هست که روزای اخر انجام میدم
‎نه تو میمانی و نه اندوه و نه هیچ یک از مردم این آبادی  
شما که تازه عروسی
خونه هم که کوچیکه
فک نکنم کار خاصی داشته باشه
همون روزای اخر انجام بده
یک روز بنظرم بسه واسه انجام کارات
خسته هم نمیشی
شیوا اخه واقعا نمیدونم باید چیکار کنم مثلا بعضیا میگن یه روز کامل اشپزخونه رو درست میکنیم! اخه کجاشو درست میکنن؟
خخخخ شیوا نه اتفاقا تمیز نیست ، اما به نظرم تمیز کردن خونه واسه عید مثله وقتیه که مهمون میخواد واسم بیاد همین من حوصله ی پاک کردن شیشه و دیوار و این چیزا رو ندارم
خونه تکونی اسمش روشه از بیرون ریختن کابینتا تا شستن همه ظرفا و تمیز کردن کابینتا سرامیکای آشپزخونه گاز یخچال همه رو عمقی و حسابی تمیز میکنیم عسل خانوم پذیرایی کمد دیواری پارتیشن و دکوری همه تمیز میشه ظرفاشون شسته میشه پاک میشه شستن فرشو موکت مبلوتمیز کردن دیوارا ووووووو...... این همه کار عسل خانوم تازه من سالی دوبار این کارارو میکنم من یه همسایه ام دارم خونه تکونیش یه روزه فقط در حد ظاهر تمیز میکنه نه دست به تو کابینتا میزنه نه فرشی نه دیواری نه جابه جایی آخرشم میاد پیش من پز میده ببین من چقدر زرنگم کارام تموم ششد😳😳😳😳
خدایا این ماه منو شرمنده همسرم نکن😢😢😢 خیلی دلم گرفته اگه میتونید برای مادر شدنم دعا کنید 😓😓😓 الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم🌹🌹🌹