2777
2789
عنوان

کى کهیر میزنه

| مشاهده متن کامل بحث + 303 بازدید | 18 پست
من تاچن سال پیش گرمی شکلات کاکائو شیرینی بادمجان هرچی گرم بود یا لباس پلاستیکی اینا بدجور کهیرمیزدم ...

اخه میگن کاسنی همیشگیش خوب نیس باعث سردی بدن و ام اس میشه خدا نکرده

منم فلفل آویشن دارچین  اصلا نمیخورم خیلی وقته

ولی کاش بتونیم علت اصلیشون پیدا کنیم خیللیا ب من گفتن از استرس طولانی مدته

^تیارا^ هستم👀عزیزان این اکانت اکثرا دست خود من هست اما۲نفر دیگه هم کارها استفاده میکنن ازش💜اگر  با خودم کاری داشتین درخواست بدین💜لطفا منو تو تاپیکهای قرآنی صدا بزن💫💜از نظر من اگه همه چیو با رنگ بنفش تصور کنی دنیات قشنگ تره💜با اینکه یه شهریوری احساساتیم عاشق زمستونم ❄ خدایا مرسی که همیشه کنارمونی💜😍 نی نی سایت رو خدا بهمون داد تا تو هر حالی نزدیک تر از هرکسی که نزدیکمونه به هم دیگه باشیم پیش هم باشیم...🥺💜💜💜دوستتون دارم نی نی سایتیا❣
فکر کنم گرما باشه چون بهار و تابستون بدنم پر می‌شه همیشه هم باید نخ بپوشم و گشاد چون خیلی حساسه پ ...

بله گلم ی پماد شبیه این وارم ولی خب واقعا دنبال علتشم حالا خیلیا میگن از عوارض استرسه تو بلند مدت

^تیارا^ هستم👀عزیزان این اکانت اکثرا دست خود من هست اما۲نفر دیگه هم کارها استفاده میکنن ازش💜اگر  با خودم کاری داشتین درخواست بدین💜لطفا منو تو تاپیکهای قرآنی صدا بزن💫💜از نظر من اگه همه چیو با رنگ بنفش تصور کنی دنیات قشنگ تره💜با اینکه یه شهریوری احساساتیم عاشق زمستونم ❄ خدایا مرسی که همیشه کنارمونی💜😍 نی نی سایت رو خدا بهمون داد تا تو هر حالی نزدیک تر از هرکسی که نزدیکمونه به هم دیگه باشیم پیش هم باشیم...🥺💜💜💜دوستتون دارم نی نی سایتیا❣

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اخه میگن کاسنی همیشگیش خوب نیس باعث سردی بدن و ام اس میشه خدا نکرده منم فلفل آویشن دارچین  اصل ...

خب نخور کاسنی رو اگ میگی اینجوره،من مادرم بخاطر حساسیت ب یه دارو میخورد بخاطرکهیرش،تیروییدت نرماله؟

❤ متاهل❤

سلام اسی جان

من پدر حدود یکسالنیم درگیر کهیره به حدی زیاده که کل بدنشو بدجور خارش میگیره بیشتر مواقع اگه جلوشو نگیره باعث میشه لب و دهنش و صورتش باد کنه هر دکتری بگی رفتیم با هر دارویی که گفتن خوردش ولی تاثیر نداشت تا اینکه یکماه پیش رفت دکتر سنتی یه حجامت پشت گوش و روی لبه گوش کرد و چند تاپرهیزی داد بهش و اینکه گفت اگه دیدی داره میزنه بیرون شربت کتوفین بخور تا الان خداروشکر دیگه خیلی بهتره فقط مثل پشه یذره گاهی میزنه بیرون که با شربت درست میشه البته پرهیزشو داره و اینکه حجامتش هم باید سه دوره یکماه ادامه بده....

تشخصی همه دکترا برای پدرم این بود بخاطر زدن واکسنه....

ان شاءالله شماهم نتیحه خوبی بگیرید و مشکلتون حل بشه...