2777
2789
شغلی که تو ذهنت باشه نیس.اما خوبه .درامدشم خوبه.ادم زرنگیه

جواب منم بده

❤️اللّٰهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ❤️......❤️اللّٰهم عَجِل لِولیک الفرج❤️🥺😍🤲🏻.دوستای گلم اگه میشه برای حاجتم برام صلوات بفرستید یاحمد بخونید 💟🧕🏻👩‍❤️‍👩اگه خوندید بهم بگیدتا منم براتون بخونم😍🥺💕🙏🏻.جدیداً‌خیلیا‌‌دَم‌از‌‌تنهایی‌میزنن‌‌..مثل‌اینکہ‌آیہ..«یا‌رفیق‌من‌لا‌رفیق‌لہ...»رو‌فراموش‌کردن :)🌫️❤️🥲🧠🥺....لبخند تو، به تو چهره ای مثبت می دهد که باعث می شود مردم در کنارت احساس راحتی کنند. (لس براون)☺️💚🌱....... «وَلَقَدنَعلَمُ‌انکَ‌یَضِیقُ‌صَدرُکَ‌بِمَا یَقُولونَ»و‌مـٰا‌میدانیـم‌دلت‌‌از‌آنچہ‌میگوید‌ به تنگ می آیدپس‌‌به‌‌آغوش‌‌مـٰا‌پنـٰاهنده‌‌شو🪐🫂 إن شاء اللّٰه همگی عاقبت بخیر و سعادتمند شیم🤲🏻🥺😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باهمسرتون قهربودین؟؟

آره سره همین چیزا سه ماه قهر بودیم دیگه داشتم طلاق میگرفتم خدا کمک کرد به جفتمون نمیدونم چی شد قلبم بهم گفت بهش پیام بده اولش جواب نداد ولی دیگه ولم نکرد اکمد دنبالمو از اونروزا دوسال سه سال میگذره و رفتارش خیلی بهتر شده کنارمه اما هنوز خانواده هامون نمیدونن باهم در ارتباط بودیم تو زمان قهر و اینکه پیامه اولو من دادم برا حفظ شخصیتم به هیچکس نگفت من پیام دادم اگه قابل اعتماده باهاش نمیتونی حرف بزنی؟

میشه به خدا با یه آیت الکرسی بگین خدا به این دوستمون یه دوقلو بده یه دختر یه پسر❤🤲💙
منوهمسرم اشتی میکنیم؟؟؟😔دلش برام تنگ شده؟

اسی جوابه این کاربر هم بده میدونی چندبار پرسیده؟؟؟

میشه به خدا با یه آیت الکرسی بگین خدا به این دوستمون یه دوقلو بده یه دختر یه پسر❤🤲💙
جواب دادما اگر نه.دوباره بپرس.اسمتو  یادمه

منم جواب بده لطفاً می‌دونم خسته ای 

❤️اللّٰهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ❤️......❤️اللّٰهم عَجِل لِولیک الفرج❤️🥺😍🤲🏻.دوستای گلم اگه میشه برای حاجتم برام صلوات بفرستید یاحمد بخونید 💟🧕🏻👩‍❤️‍👩اگه خوندید بهم بگیدتا منم براتون بخونم😍🥺💕🙏🏻.جدیداً‌خیلیا‌‌دَم‌از‌‌تنهایی‌میزنن‌‌..مثل‌اینکہ‌آیہ..«یا‌رفیق‌من‌لا‌رفیق‌لہ...»رو‌فراموش‌کردن :)🌫️❤️🥲🧠🥺....لبخند تو، به تو چهره ای مثبت می دهد که باعث می شود مردم در کنارت احساس راحتی کنند. (لس براون)☺️💚🌱....... «وَلَقَدنَعلَمُ‌انکَ‌یَضِیقُ‌صَدرُکَ‌بِمَا یَقُولونَ»و‌مـٰا‌میدانیـم‌دلت‌‌از‌آنچہ‌میگوید‌ به تنگ می آیدپس‌‌به‌‌آغوش‌‌مـٰا‌پنـٰاهنده‌‌شو🪐🫂 إن شاء اللّٰه همگی عاقبت بخیر و سعادتمند شیم🤲🏻🥺😍
آره سره همین چیزا سه ماه قهر بودیم دیگه داشتم طلاق میگرفتم خدا کمک کرد به جفتمون نمیدونم چی شد قلبم ...

خیلی لجبازه عزیزم.بی منطقه😔😔

خداروشکرعزیزم

انشا...همیشه خوش باشین

منم انشا...فردا نمازومیخونم

ازت خوشش میاد.اما ممکنه از کس دیگه ای خوشش بیاد غیر از تو شیطون میزنه

🤣

ممنونم 💛

اللهم عجل لولیک الفرج به حق زینب کبری(س)🌾🌙کلنا فداک یا فرمانده جانم مهدی(عج)🌱دوستای خوبم خواستین بهم بگین براتون توحید بخونم و صلوات بفرستم✨♥خدایا!از بد کردن آدمهایت شکایت داشتم به درگاهت اما شکایتم را پس میگیرم...من نفهمیدم!فراموش کرده بودم که بدی را خلق کردی تا هر زمان که دلم گرفت از آدمهایت، نگاهم به تو باشد.گاهی فراموش میکنم که وقتی کسی کنار من نیست،معنایش این نیست که تنهایم.معنایش این است که همه را کنار زدی تا خودم باشم و خودت... با تو تنهایی معنا ندارد!مانده ام تو را نداشتم چه میکردمدوستت دارم، خدای خوب من.(دکترچمران)🕊🤍🌿
خیلی لجبازه عزیزم.بی منطقه😔😔 خداروشکرعزیزم انشا...همیشه خوش باشین منم انشا...فردا نمازومیخونم

انشاالله نمیدونم شما بهتر میشناسیش همسره منم به شدت لجباز کینه ای بود ولی پیام ها و صبوری کردن من رامش کرد