2777
2789
اسی بگو خواهرم منتظره الانه برم خونه خودم بگو با رلش ازدواج میکنه یا ن و کی ازدواج میکنه؟

☝️☝️☝️☝️

میشه به خدا با یه آیت الکرسی بگین خدا به این دوستمون یه دوقلو بده یه دختر یه پسر❤🤲💙

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منوهمسرم اشتی میکنیم؟؟؟😔دلش برام تنگ شده؟

تو یه خونه اید اگه تو یه خونه ای همین الان برو ّغلش کن گلم

میشه به خدا با یه آیت الکرسی بگین خدا به این دوستمون یه دوقلو بده یه دختر یه پسر❤🤲💙
الان نه کسی علاقه نداره.حالت بده چون بفکر ازدواجی.فکرمیکنی الان باید باشه.اما فعلا وقتش نیس.باید خود ...

اسی جان. رخ بنمایان

❤️اللّٰهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ❤️......❤️اللّٰهم عَجِل لِولیک الفرج❤️🥺😍🤲🏻.دوستای گلم اگه میشه برای حاجتم برام صلوات بفرستید یاحمد بخونید 💟🧕🏻👩‍❤️‍👩اگه خوندید بهم بگیدتا منم براتون بخونم😍🥺💕🙏🏻.جدیداً‌خیلیا‌‌دَم‌از‌‌تنهایی‌میزنن‌‌..مثل‌اینکہ‌آیہ..«یا‌رفیق‌من‌لا‌رفیق‌لہ...»رو‌فراموش‌کردن :)🌫️❤️🥲🧠🥺....لبخند تو، به تو چهره ای مثبت می دهد که باعث می شود مردم در کنارت احساس راحتی کنند. (لس براون)☺️💚🌱....... «وَلَقَدنَعلَمُ‌انکَ‌یَضِیقُ‌صَدرُکَ‌بِمَا یَقُولونَ»و‌مـٰا‌میدانیـم‌دلت‌‌از‌آنچہ‌میگوید‌ به تنگ می آیدپس‌‌به‌‌آغوش‌‌مـٰا‌پنـٰاهنده‌‌شو🪐🫂 إن شاء اللّٰه همگی عاقبت بخیر و سعادتمند شیم🤲🏻🥺😍
ن خونه پدرمم😔😔

عزیزم برات همین الان آیت الکرسی میخونم اسمتم بهم بگو منم حاله تورو داشتم درکت میکنم 

یه کاسه آب بردار ۳تا آیت الکرسی روبروش بخون توش فوت کن بعد باهاش وضو بگیر بقیشم بریز پای گلی چیزی نریزی دور دورکعت نماز حاجت مثله نماز صبح بخون بجای توحید آیت الکرسی بخون بعده نماز حاجتتو بخواه من دوبار مرادمو گرفتم خانومی 💙ایشاالله آشتی کنید خوشبخت شین

بگو کنکور تیر چی قبول میشم  کسی که دوسش دارم دوسم داره

بگو لطفا

اگر راجع به  سندرم ترنر  و  انتخاب رشته برای پایه ی دهم سوالی داشتید  تا جایی که بتونم راهنمایی میکنم 🥰                               کاش یاد بگیریم به نظرات و عقاید بقیه هم احترام بزاریم 🤍
اسی بگو خواهرم منتظره الانه برم خونه خودم بگو با رلش ازدواج میکنه یا ن و کی ازدواج میکنه؟

اسی اینم بگو دیگه میخوا برم خونه خودم