2777
2789
بخداااا دیدی اصلا کلا مناسبتا میوفته تو اوج بی پولی😂 عیبی نداره بچه های خوبی باشیم خودش واسشون کاد ...

اره اره 

خودمون گول میزنیم😂😂

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بازم به شما  من هفته قبل یه چیزی خرید گفت این کادو تولدته پیش پیش دادم🤧🤧

حالا فک کردی حتما چیزی میخره؟؟من معمولا خودم میخرم پولشو ازش میگیرم.زور زورکی😄

چی خرید برات؟، مبارکه

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

خدارحمتشون کنه روز مادر هرسال برای آدم خیلی غریب میگذره

خدا رفتگان شما ام رحمت کنه

هیییعی

قسمت ما ام بی مادریه

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

حالا فک کردی حتما چیزی میخره؟؟من معمولا خودم میخرم پولشو ازش میگیرم.زور زورکی😄  چی خرید برات؟ ...

منم تقریبا هر سال برای تولدم پول ندارع😂

چون وسط بهمنه اخر سال حساب کتاب میکنه یا کلی قبلش چیزی میخرم یا دیگه میره خرید عید 

فقططط دوسال پیش گوشی خرید تو این چندددد سال 

هرسال میاد میگه مبارکه و کلی معذرت خواهی میکنه شرمنده سال دیگه جبران میکنم بعد هم انقدر حس افسردگی میگیرر ررره که ادم نمیتونه حرفی بزنه حتی همکاراش هم متوجه میشن😂😂

ساعت هوشمند خرید کفت چکی خریدم برای ماه دیگه دادم میشه کادو تولدت😐😐😐

گفتم من نمیخواستم پولش بهم بده گفت بیخود که نمیخوای باید بخوای🤐🤐🤐🤐🤐

وای چه زود گذشت اصلا از روز زن و مرد یادم نبود پارسال روز زن یادمه با دختر خوشگلم از بیمارستان مرخص شدیم سه تایی با شوهرم اومدیم خونه😍😍دخترم متولد ۳۰ دی هست پارسال فکر کنم سوم بهمن روز مادر بود

منم تقریبا هر سال برای تولدم پول ندارع😂 چون وسط بهمنه اخر سال حساب کتاب میکنه یا کلی قبلش چیزی میخ ...

کادو هاشم زورکیه😄😄

مبارکت باشه عزیزم..

خودمونیم تو فیلم بازی کردن همسرت استاده ها😄😄

خوشبخت باشید

کادو هاشم زورکیه😄😄 مبارکت باشه عزیزم.. خودمونیم تو فیلم بازی کردن همسرت استاده ها😄😄  خوش ...

سلامت باشید 

اره والا پارسال گفتم گوشی نمیخوام طلا چرا نخریدی گفت گوشی با چک خریدم طلا را با چک نمیدن🙁🙁🙁