2777
2789
بله ایشون عاشق شماهستن

گلم لطف کردی جوابمو دادی 

ولی مشکل من دقیقا همینجاس که چرا باوجود علاقه پیشقدم نشد و مدتیه اصلا نیومده (همکار مادرمه)

من اگر عکس العمل نمیدیدم انقدر برام علامت سوال نبود 

چقدر بابت دل کندن زجر کشیدم  ولی شد.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

مممنونم خواهر  الان ناراحتیم بیکاریم هست اسمم رو ی شرکتی نوشتم بنظرت قبولم میکنن؟ بنظرت من شهرب ...

چرا نشی میشی.. ولی اگه نشدی ناراحت نباش شاید خیر صلاحت تو این نبوده.. اگه نبود و نشد خدا یک شغل بهتر از این واست کنار میزاره

عزیزم واقعا متاسفم..واسه خودم  جواب پست خواهر شوهر و دختر عمه رو میرین بعد من اینجا نیم ساعته ...

باید دقیق بگی تا بتونن برات حس کنن البته من اینجور تصور میکنم

چرا نشی میشی.. ولی اگه نشدی ناراحت نباش شاید خیر صلاحت تو این نبوده.. اگه نبود و نشد خدا یک شغل بهتر ...

عزیزم من چندساله منتظرم...به زودی مامان میشم به نظرتون ؟

خدایا خودت برام معجزه کن.
گلم لطف کردی جوابمو دادی  ولی مشکل من دقیقا همینجاس که چرا باوجود علاقه پیشقدم نشد و مدتیه اصل ...

ببینید وقتی کسی که میخواد دست به کار بشه باید برای خودش زندگی به پا کنه غیر از اینه؟؟  ولی ایشون درگیر یک سری از مشکلاتی شدن بخاطر همین کمتر میتونن به دیدار شما بیان و اگرنه نمیدونید که چقدر دلش واسه ی شما تنگ شده

پریا خانم که خواهر شوهر شماست مادر میشن ولی راجب دختر عمه‌تون نظری ندارم

سلام میشه لطفا بگین حس تون چیه....

همسراینده من فامیله یا غریبه؟شغلش؟مشخصاتش......

کی ازدواج میکنم؟

ببینید وقتی کسی که میخواد دست به کار بشه باید برای خودش زندگی به پا کنه غیر از اینه؟؟  ولی ایشو ...

عزیز سوال منم جواب میدین؟سال بعد ازدواج میکنم؟شغلش ازاده یا کارمند؟

برام کافیه فقط دوست داشتنت خدا

ببینید وقتی کسی که میخواد دست به کار بشه باید برای خودش زندگی به پا کنه غیر از اینه؟؟  ولی ایشو ...

وای مرسی که دلمو آروم کردید 

منم دلتنگ شدم 

براتون آیت الکرسی میخونم🙏🙏

سپاس