2777
2789
عنوان

گربه بیشعور😣

227 بازدید | 19 پست

چند روز پیش یکم پفیلاخریدیم...

بعد توی اتاق گذاشته بودیم..گربه بیشعور رفته بوده پلاستیک پاره کرده و ازش خورده.. هنوز خودمون ندیده بودیم وگرنه همه رو میریختیم بیرون...

حالا خواهرم دیده ی سمتش پاره ی دقیقا از همونجای دهنی گربه برداشته..خورده..به نظرتون چیکار..کنم..ی چیزی بگین راه حلی بدین...یا بالا بیاره یا حداقل ضدعفونی بشه..اعصابم خورده...

برای سلامتی دخترکم یه صلوات برفس🥰🥰🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سگ بخرید باحال تره

تموم بیمارستان از صدای جیغ                                                  دختری پر شده بود                                                                 که برای شیمی درمانی نمیذاشت                                             دست به موهاش بزنن                                                            چون عشقش                                                                      موی بلند دوس داشت🐥🐥🐥🐥

گربه تمیز خونگی خودت بود یا از این خیابونی ها؟ 

خیابونی ها همشون  انگل توکسوپلاسما دارن 

میگن هرکس یه نفسی داره،وممکنه دعاش برات قشنگترین اتفاقها رو رقم بزنه❤دوست نازنینم ممنون میشم برای حالِ دلم و مادر شدنم سه تا صلوات مهمونم کنی

ما گربه نداریم...گربه از بیرون بوده از این تربیت شده ها نیس...

برید دکتر شاید بهش آمپول یا  واکسنی چیزی بده 

میگن هرکس یه نفسی داره،وممکنه دعاش برات قشنگترین اتفاقها رو رقم بزنه❤دوست نازنینم ممنون میشم برای حالِ دلم و مادر شدنم سه تا صلوات مهمونم کنی