2777
2789

تا ۳ فیلم میدیدم چون فردا خیلی کار دارم و اگ بخابم لنگظهر بیدار میشم ترجیح دادم نخابم 😐

یه راه بگو خابم نبره وگیج نزنم کل روز

لایک‌نکن گلم🥰یه موقهایی هست که حال هیچی نیست میزاری پیش بیاد جای پیش بینی🥀دوسدار یونیکورنم🦄 من دلم تنگهه واسه یه دلخوشی کوچیک .

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تمام روزهایی جوونی تو مطب دکترها گذشت تمام اشک های چشم ها و تمام زیبایی ها و حالا من موندم با یه دل ...

سلام عزیزم انشالله بزودی دامنت سبز میشه،مشکلت چیه اگر تخمک اهدایی بتونه حلش کنه خوشحال میشم بتونم کمکت کنم 

لایک‌نکن گلم🥰یه موقهایی هست که حال هیچی نیست میزاری پیش بیاد جای پیش بینی🥀دوسدار یونیکورنم🦄 من دلم تنگهه واسه یه دلخوشی کوچیک .
تا ۳ فیلم میدیدم چون فردا خیلی کار دارم و اگ بخابم لنگظهر بیدار میشم ترجیح دادم نخابم 😐 یه راه بگو ...

خو میخوابیدی بعد گوشیتو میذاشتی رو زنگ😐اینجوری خب معلومه انرژی کم میاری در طول روز ،الانم دیر نشده برو بخواب زمان باقی مونده رو

خو میخوابیدی بعد گوشیتو میذاشتی رو زنگ😐اینجوری خب معلومه انرژی کم میاری در طول روز ،الانم دیر نشده ...

میدونم ک قطش میکنم بارها همینجوری با صدای زنگ گوشی هم به خابم ادامه دادم🥲🥲🥲

سلام عزیزم انشالله بزودی دامنت سبز میشه،مشکلت چیه اگر تخمک اهدایی بتونه حلش کنه خوشحال میشم بتونم کم ...

عزیزدلم کار از این حرفا گذشته ممنونم بابت همدردیت

الهی فندقم رو بسلامتی بغل بگیرم
عزیزدلم کار از این حرفا گذشته ممنونم بابت همدردیت

ناامیدی رو جذب نکن من هم عاشق بچم دخترم تو ۲۲ هفته و ۳ روز بدنیا اومد فوت شد یموقهایی میگم نکنه مادر نشم ولی به بالا سری اعتماد دارم شاید خدا شمارو لایق چیز بهتری دونسته،شیرخوارگاه پره از نوزادای بیگناه حتمااین کارو بکن.

ای بابا🥲

همسرم شهر دیگه ای ماموریته منم تنهام