خب خلاصه اینجوری بگم که یه ساله رو یکی کراش بودم تا اینکه چند وقت پیش با یه دختره دیدمش ....حالا بماند چی شد ولی الان با همیم. اون منو واقعا دوست داره منم واقعا دوستش دارم! ولی با هم یه مشکلی داریم! اونم اینه که من عادت کردم با پسرا زیاد میحرفم..و بیش از حد. روزی ۲۴ ساعته من ۱۴ ساعتش دارم با پسرای غریبه میحرفم . من واقعا دوستش دارم نمیخوام برا این موضوع از دستش بدم... چیکار کنم به نظرتون
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
پس بهترین کاراینه که کلاگوشی رو بذارکنار خودتو یجوری مجبور کن این کارشده برات عادت باید یجوری خلاص شی ازش مطمعنن میتونی یه راهی براش پیداکنی ولی بهترین کاراینه که ازچیزی یاجایی که توروبه این سمت میبره دوری کنی بعد همون سه ساعتم که بلاک میکنی بازخودتو مجبورکن یساعت اضافه کن وسرگرم یکار دیگه شو بهترینش اینه بری کتابخونه بری باشگاه
پس بهترین کاراینه که کلاگوشی رو بذارکنار خودتو یجوری مجبور کن این کارشده برات عادت باید یجوری خلاص ش ...
اوهوم... باز خوبیش اینه خوده پسره درکم میکنه که عادتم شده... تا ازش عذرخواهی میکنم برا این موضوع خودش میگه من که یه سال وایسادم خانم جواب بده هر چقدر هم شده وایمیسم این کارتم بزاری کنار... منم واقعا دارم تمام تلاشم میکنم این عادتمو ترک کنم خوده سینا هم خیلی کمکم میکنه...ولی چه کنم که متاسفانه.... خودم کردم که لعنت بر خودم باد