2777
2789
یعنی حرفای اون روزش بی منظور بود من بد برداشت کردم؟ چرا جوابمو نمیده خودش مشکل داره؟

نه، زود عصبی میشه و از این لحاظ تنده، درگیری فکری داره هزار جور فکر میکنه افکار منفیش نذار روش اثر بزارن زود اروم میشه و همه چی اوکی میشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درست گفتی تقریبا ❤ اینم بگو امسال ب اونی ک میخوام میرسم؟

امسال نه 

عجله نکن فکراتو کامل بکن طرفتو بشناس ایندت روشنه رسیدنت بهش هم به انتخاب خودت خواهد بود، موفق باشی دوست من❤

با همسرم چطوری آشنا میشم؟ خصوصیات و شغلش چیه؟ ظاهر خودم چه شکلیه؟

اولین دیدارتون اتفاقی

ادم تقریبا خوش اخلاق و نسبتا قانون مدار و یه کار اداری

پوست گندمی، چشای گیرای قهوه ای تیره، قد متوسط و خوش پوش

سلام خوبین؟ بامدادتون بخیر ممکنه بفرمایید که من میتونم تا سال بعد همین موقع مهاجرت کنم یا نه؟کدوم ...

اره

کشورشو خدایی الهام که نمیشه بم اولین حسی که از پیام میگیرمو میگم فقط اینکه ازش راضی خواهید بود، نسبتا سرسبز و خوش ابو هواس

تشکر که جواب دادید  براتون حمد میخونم شاد و تندرست باشین ممکنه در مورد ازدواجمم بفرمایید؟کی ...

اونم در راهه وای امسال نه و اینکه تایپ ایدالتونه، شغل خوبی داره همون کت شلواری و اتو کشیدع که میگن فقط عجله نکن انرژی مثبت زیادی ازت حس میکنم واس همین به خواسته هات میرسی

اونم در راهه وای امسال نه و اینکه تایپ ایدالتونه، شغل خوبی داره همون کت شلواری و اتو کشیدع که میگن ف ...

تو رو خدا برا منم بگو محمدحسبن مناسبمه!حرفای. اون خانومه حقیقت داره؟یکیش اینکه عید بت خانوادشون گردش میزیم یا توی گردش یا بعدش بهم پیشنهادمیده ک اگ من سر سنگین باشم جدی تر پیگیری میکنه درسته؟؟؟؟؟؟؟؟

راسته ک اون خسیسه و با یکیه الان؟

من نوبت اول شاگرد چندم کلاسمون میشم؟؟؟؟؟هر چی حس میکنی بگو❤️‍🔥❤️‍🔥

تو رو خدا برا منم بگو محمدحسبن مناسبمه!حرفای. اون خانومه حقیقت داره؟یکیش اینکه عید بت خانوادشون گردش ...

میشه گفت خوبه، سعی کن بی اعتنا باشی و بیخیال عزت نفس و غرورتو نگه دار پیشنهاد دادن خودش احتمالش کمه ولی پیگیری صد در صد، خسیس که نه ولی برا دخل و خرج قانونمداره فکرتو درگیر بودنش با کسی نکن جدی و مهم نیس، برا درست هم انقدری خوبه که خودت راضی خواهی بود❤

میشه گفت خوبه، سعی کن بی اعتنا باشی و بیخیال عزت نفس و غرورتو نگه دار پیشنهاد دادن خودش احتمالش کمه ...

یه دنیا ممنووووون آره من کلا  قصدم هست سر سنگین باشم جلوش دقیقا خانومه گفت با یکی هست اما اصلا جدی نیست ..گفت چهرش مظلومه اما ب قول خودمون لاشیه مارموزه گفت س چهار سالی طول میکشه درست بشه❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥میشه بیای خصوصی چیزایی گفتم رو ببینی🫣🥺💗

اولین دیدارتون اتفاقی ادم تقریبا خوش اخلاق و نسبتا قانون مدار و یه کار اداری پوست گندمی، چشای گیرا ...

@sevgili_8571   سلام عزیزم میشه لطفا راجع به آینده من و همسرم بگی،باهم اختلاف داریم از هم جدا میشیم یا نه؟اگر آشتی می کنیم چه زمانی هست؟کی باردار میشم؟کی شاغل میشم؟عزیزم میشه لطفا خصوصیات من و رنگ لباسم را بگی الان چه رنگی هست،مرسی عزیزم

@sevgili_8571   سلام عزیزم میشه راجع به آینده من و همسرم بگی،باهم اختلاف داریم از هم جدا میشی ...

جدا نمیشی ولی صمیمیتی که قبلا بود دیگه در اون حد برنمیگرده ولی زندگی خوبی خواهی داشت کم کم بهم نزدیک میشید برای بارداریت نگران نباش به احتمال خیلی زیاد سال بعد یه نی نی خوش قدم در راه دارید، کارتون هم جور میشه و فقط باید صبر داشته باشید شکر گذاری کن تاثیری که ازش میبینی برا خودتم تعجب بر انگیزه، قیافه متوسط رو به بالا، ابرو های نچرال و پوست گندمی، چشای تیله ای

جدا نمیشی ولی صمیمیتی که قبلا بود دیگه در اون حد برنمیگرده ولی زندگی خوبی خواهی داشت کم کم بهم نزدیک ...

مرسی عزیزم،اگر صمیمیتی که میخواهم نمیشه پس جدا بشم بهتر نیست،؟چون محبتی که باید بین ماباشه به مرور زمان خیلی کم شده و الان اصلا نیستچون همسرم مقصر هست،به من گفتند جدا میشی با همسرم خوشبخت نمیشم؟درسته؟مرسی عزیزم،عزیزم به من گفتند دعا باعث شده همسرم عوض شده و زندگی ما خراب شده درسته؟