2777
2789
عنوان

آمپول hcg

| مشاهده متن کامل بحث + 600 بازدید | 63 پست
مرسی عزیزم از پاسخگوییت انشالله بسلامتی زایمان کنی و بچتو بغل بگیری برا منم دعا کن واقعا خسته شدم ...

قربونت برم.ایشالا این ماه جواب میگیری عزیزم، درحد خیلی کم داشتم وقتی فهمیدم باردارم ترشحاتم خیلی بیشتر شده

خدایا یعنی میشه معجزه کنی و مادر بشم 💔.خدایا مرسی بابت همه مهربونیات💚 بلاخره آزمایش بتای منم مثبت شد😭💚

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام بچه ها منم 3 ماه اقدامم خودم همه چی خوب بود فولی 19 و13 داشتم همسرم این ماه آزمایش داد همه چی عالی بود البته ما شهرستانیم اینجا آزمایش داد  یعنی باید مرکز ناباروری آزمایش بده آخه یکی از فامیل هامون همین جا آزمایش اسپرم داد کمی ضعیف بود ولی بعد از 9 ماه پدر شد

خدایا نگهدار خانوادم باش

سلام بچه ها منم 3 ماه اقدامم خودم همه چی خوب بود فولی 19 و13 داشتم همسرم این ماه آزمایش داد همه چی ع ...

ایشالا شما هم دامنت سبز میشه عزیزم ❤️

خدایا یعنی میشه معجزه کنی و مادر بشم 💔.خدایا مرسی بابت همه مهربونیات💚 بلاخره آزمایش بتای منم مثبت شد😭💚