هیچ کس به من نگفت:
که رابطـۀشـما با ما، رابطه پـدر و فرزندي است.شـماچون پدري مهربان و دلسوز در فکر آسایش و راحتی ما و پناهگاه همۀمردم در لحظات خطر هستید «1»
اگر محبت پدرانه شما نبود هیچ کس به عنوان پناه به سراغ شما نمی آمد. اما از این صمیمیت براي ما در آن دوران که دنبال پناه بودیم،چيزي نگفتند.
اکنون دریافته ام که تاحال، فرزندخوبی براي اين پدر بزرگوار نبوده ام و اینک دنبال راه چاره وجبران گذشته ام.
چقـدر دیر فهمیـدم که پـدر معنوی از دست گناهان فرزنـدش، غمنـاك میشـده و براي او اسـتغفار میکرده،اي کـاش می توانستم غمی از غمهایش بکاهم و لبخنـد رضایت را برلبان مبارکش بنشانم.
اي کاش میدانسـتم که از همان لحظۀ به تکلیف
رسیدنم، منتظر من هستی تا با تو آشنا شوم و با شما آشتی کنم تادسـت مرا بگيري و به آسـمانها ببري تـامرا به خـدابرسانی و از شـیطان نجاتم دهی و از این آشـنایی به سعادتخود نزدیکتر شوم.
📜1-اصولکافی،ج1،ح1 ص225
📗حسن محمودی «کتاب هیچ کس به من نگفت»
بنیان فرهنگی حضرت مهدی موعود. مرکز تحقیقاتی قائمیان اصفهان

صلوات خاصه امام رضا به وقت ساعت ۸🫶🏻🫶🏻
اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى عَلِیِّ بْنِ مُوسَى الرِّضَا الْمُرْتَضَى الْإِمَامِ التَّقِیِّ النَّقِیِ وَ حُجَّتِکَ عَلَى مَنْ فَوْقَ الْأَرْضِ وَ مَنْ تَحْتَ الثَّرَى الصِّدِّیقِ الشَّهِیدِ صَلاَةً کَثِیرَةً تَامَّةً زَاکِیَةً مُتَوَاصِلَةً مُتَوَاتِرَةً مُتَرَادِفَةً کَأَفْضَلِ مَا صَلَّیْتَ عَلَى أَحَدٍ مِنْ أَوْلِیَائِکَ
💐سلام عزیزان امشب بعد از دعا برای امام زمان
برای حاجت روایی @zahooram پنج بار ذکر یا مهدی ادرکنی با صلواتی تقدیمشون میکنیم
روز اخر چله واقعه. به نیت @خدایابرسون خونده میشه
http://www.parsquran.com/data/show.php?lang=far&sura=56&ayat=0&user=far&tran=1
سلامتی و خوشبختی خودتون و بچه ها تون یه صلوات😍❤️