2777
2789
استرس براچی خب.برامن عددای ریسکم متوسط بود مجدد آزمایش دادم تا بیاد جوابش جون به لب شدم ولی هیچی نبو ...

اخه تو تاپیکای قبلم هست من از اولش خیلی اذیت شدم الان سه ماهه استراحت مطلقم جفتم کنده شده یک سمتش هماتوم دارم خیلی عذاب کشیدم همش میترسیدم اینم جوابش بد باشه🥺

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخه تو تاپیکای قبلم هست من از اولش خیلی اذیت شدم الان سه ماهه استراحت مطلقم جفتم کنده شده یک سمتش هم ...

درکت میکنم بارداری آدم حساس میکنه این مشکلات ریزو درشتم که دیگه بدتر.انشاالله بسلامتی بغلش میکنی میگذره اینروزام

عجب بیهوده تکراریست دنیا....مهربان باشیم٬هزینه نداره

عکسش خوب نشده هیچی مشخص نیس ولی  از جمجمش بیشتر ب دختر میخوره

انومالی رفتی خودت با گوشیت فیلم بگیر برات یادگاری میمونه من از اولش هرچی سونو رفتم خودم با گوشی عکس و فیلم گرفتم

علیک سلام اسی معلومه حسابی استرس داریا میگم جواب نرماله سالمه سلام ندادم که😂😂

اره بخدا چشام نمیبینه دارم گریه میکنم فداتشم دستت دردنکنه ببخشید متوجه نشدم❤️❤️❤️❤️❤️❤️

عکسش خوب نشده هیچی مشخص نیس ولی  از جمجمش بیشتر ب دختر میخوره انومالی رفتی خودت با گوشیت ...

ان شاالله هرچی خیره ممنون گلم اره انشاالله سالم باشه دختر باشه یه پسر دارم دوس دارم دختردار شدنم تجربه کنم😬اره راست میگی حتما این کارو میکنم 

زحمت افتادی مرسی❤️❤️❤️❤️

اره بخدا چشام نمیبینه دارم گریه میکنم فداتشم دستت دردنکنه ببخشید متوجه نشدم❤️❤️❤️❤️❤️❤️

قربونت عزیزم انقد استرسی نباش برا کوچولوت خوب نیس

❤️خدایا پناهم باش ❤دوسداشتی یه صلوات واسه مشکلم بخون رفیق دمت گرم🌷
قربونت عزیزم انقد استرسی نباش برا کوچولوت خوب نیس

دست خودم نیس بخدا انقد اذیت شدم سه ماهه استراحت مطلقم هماتوم دارم جفتم سر راهیه هزارتا دکتر عوض کردم یکی میگه سقط میشه یکی میگه می مونه دنیایی دلهره ب جونمه

چشم سعی میکنم ممنونم ازت