2777
2789
ساعتی 200هزار واریز کن به حساب 603799703137921

یک تخفیف هم بهش میدادی

حالا از کجا معلوم شما بتونی آرامشش رو بهش برگردونی؟؟

📍"مشرق و مغرب اَر روم...وَر سوی آسمان شوم نیست نشانِ زندگی...تا نرسد نشانِ تو"🌼🌼🌼🌼🌼"ای گوهری از کانِ من...وی طالبِ فرمانِ من...آخر ببین احسانِ من...باشد که با ما خو کنی"  "مولانا"🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼  "کو یه قانون کو یه زندون واسه دزدای سر چاله میدون،کو یه رگبار؟ کو یه بارون ؟که بشوره ببره اینارو بیرون..ما یه عمره که می نالیم ماها چرا همیشه تو همین حالیم؟؟مارو گشتی، آخه مشتی چی می تونه باشه توی این جیبای خالیم؟؟ما یه عمره که می نالیم..همه وعده شون به ما زخم کاریه.. اینا واسه ما یادگاریه..خندمون واسه گریه زاریه!! دیوونه خونس 😅 شما سختین! شما سَدین! شما که ازتون نمی مونه ردی..باشه ما هیچ، باشه ما گیج! دورمون بزنید ولی تا یه حدی..ماها سختیم نمی سازیم، ماها فیلمای با پایان بازیم..ماها دردیم ما نیازیم..ماها مثل پول آب و برق و گازیم!!ماها دردیم ما نیازیم" متن آهنگ "زخم" فرزاد فرزین

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

من پنج سال افسردگی شدید و درد روحی عذاب اور و جنون داشتم اما بجای خودکشی تصمیم ب مطالعه کتاب های روانشناسی گرفتم و بلاخره راهش پیدا کردم و درمان کردم خودمو 

دوس داشته باشی می تونم یه کتاب معرفی کنم که کمکت کنه

عزیزم تاپیکای قبلت رو خوندم میفهمم خیلی تو فشاری یه درصد احتمال بده نمُردی میدونی چقد سرکوفت میشنوی از مامان و خالع هات ، خداروشکر سرکار میری برو شبا هم بیا بخواب اهمیت نده ب هیچی اصلا خودکشی مناسب و راهه چاره نیس

یک تخفیف هم بهش میدادی حالا از کجا معلوم شما بتونی آرامشش رو بهش برگردونی؟؟

پستش را گزارش بزنيد كلاهبرداره 

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 
ساعتی 200هزار واریز کن به حساب 603799703137921

ایشون میگن پدر ندارم فروشندگی میکنم حالم خوب نیست اوضاع مالیمون خوب نیس شما چجور آدمی هستی چجوری دلت میاد؟ شاید استارتر برا فرار از این فشار اومد و پول هم داد این پولا اصلا خوردن نداره

ایشون میگن پدر ندارم فروشندگی میکنم حالم خوب نیست اوضاع مالیمون خوب نیس شما چجور آدمی هستی چجوری دلت ...

نه عزیزم سرکار نمیرم پارسال فروشنده بودم الان بیکارم

پستش را گزارش بزنيد كلاهبرداره 

خودشو لو داد

اصلا شاید چندتا کاربری درست کرده 

تاپیکهای مختلف میزنه برای تبلیغ من دراوردی

کاسبی میکنه

هیچ روانشناسی نمیگه پس قرص برنج بخور بمیر!!👎🤦‍♀️

📍"مشرق و مغرب اَر روم...وَر سوی آسمان شوم نیست نشانِ زندگی...تا نرسد نشانِ تو"🌼🌼🌼🌼🌼"ای گوهری از کانِ من...وی طالبِ فرمانِ من...آخر ببین احسانِ من...باشد که با ما خو کنی"  "مولانا"🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼  "کو یه قانون کو یه زندون واسه دزدای سر چاله میدون،کو یه رگبار؟ کو یه بارون ؟که بشوره ببره اینارو بیرون..ما یه عمره که می نالیم ماها چرا همیشه تو همین حالیم؟؟مارو گشتی، آخه مشتی چی می تونه باشه توی این جیبای خالیم؟؟ما یه عمره که می نالیم..همه وعده شون به ما زخم کاریه.. اینا واسه ما یادگاریه..خندمون واسه گریه زاریه!! دیوونه خونس 😅 شما سختین! شما سَدین! شما که ازتون نمی مونه ردی..باشه ما هیچ، باشه ما گیج! دورمون بزنید ولی تا یه حدی..ماها سختیم نمی سازیم، ماها فیلمای با پایان بازیم..ماها دردیم ما نیازیم..ماها مثل پول آب و برق و گازیم!!ماها دردیم ما نیازیم" متن آهنگ "زخم" فرزاد فرزین
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز