2777
2789
من اصلا آرامش ندارم اصلا دلم همش اشوبع اگه میدونین چیکار کنم خوب میشم توروخدا بگین چند وقته زندگی ...

تا حالا اسم مدیتیشن یا مراقبه ب گوشتون خورده ؟ 

تنها راهش همینه 

تو گوگل سرچ کنید نحوه ی مراقبه براتون میاره

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چیکار کنم

وقتی کسی حالش بده داره حرف مردن میزنه یعنی کمک میخواد که نجانش بدن نه اینکه راه بزارن جلو پاش

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          
ناله نکنین اینهمه راه برای زنده موندن یه راهو گرفتین هی میگین بمیرم بمیرم این سست عنصر بازیا چیه ...

دلم می خواد بهت بگم بچه بیا پایین سرمون درد گرفت

بذار بگم هیچی نگو خوب😕

حالا گیرم خودتو کشتی راحت شدی، نمیگی بقیه رو میندازی تو دردسر. ناراحتی؟ 

قطعا راه‌های بهتر از خودکشی هم وجود داره، و حتما هر مشکلی یه راه حلی داره، ولی ممکنه حلش واقعا سخت باشه ولی ناممکن نیست

گفتی دیگه چی بگم

تو درس استاتیک بچه های عمران ، مبحثی هست ک می گه برای اینکه ی سازه فرو نریزه باید نیروها در سه جهت x,y,z برابر صفر باشه

یه پل تو امریکا بعد ۳۲ سال ریخت بعد بررسی دیدن اشکالی تو نیروهای اعمالی نبود و سازه ب دلیل خستگی فرو ریخته

گاهی آدما خسته می شن همین کافی برای فروپاشی

نمی دونم چند سالته نوجونی یا نه امیدوارم هیچ وقت سازت خسته نشه

تو درس استاتیک بچه های عمران ، مبحثی هست ک می گه برای اینکه ی سازه فرو نریزه باید نیروها در سه جهت x ...

نه خیلی ساله از نوجوونیم میگذره

۳۰سالمه

یوقتا هورمونا قاطی میکنه یوقتا واقعا ادم کم میاره ولی مردن؟

این دیگه نوبرشه بنظرم

البته انسانه دیگه نمیکشه یوقتا

آخرش نفهمیدیم چی به چیه؟مادویدیمو نرسیدیم: بعضیا نشستندو رسیدند!