2777
2789
درسته دقیقا  رومم نشد بپرسم چقدره

کلا خیلی رو‌ درآمدش حساب نکن، بیشتر رو رزومه حساب کن ایشالله یکم جا بیفتی، ساعت کاریت میره بالا ممکنه واحد‌های دیگم بتونی بری.. یکم سابقه کارت بره بالا بهتر میشه اوضاعت!

هنرستان‌های غیرانتفاعی بهتر حساب میکنن میتونی در کنارش اونجا هم بری.. ساعتی ۵۰-۶۰ هم‌ میدن

جایی در زندگی‌ام می‌ایستم؛ و می‌گویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید!  🌱

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کلا خیلی رو‌ درآمدش حساب نکن، بیشتر رو رزومه حساب کن ایشالله یکم جا بیفتی، ساعت کاریت میره بالا ...

من قبلا جایی حسابدار بودم ساعت کاریش خیلی زیاد بود و اونموقع به پولش احتیاج داشتم مشکل مالی داشتیم ولی خداروشکر الان اوضاعمون بهتر شده و مشکل مالی حاد مثل اونموقع نداریم ولی قبلا از ساعت ۸ صبح تا عصر سرکار بودم الان چندماهه همش تو خونه کلافه شدم از طرفی دوست دارم تو اجتماع باشم ولی درآمدش افتضاحه نباشه

ممنونم عزیزم بابت پاسخت

توی اینجا تاپیک زیاد دیدم بچه ها برای سال های قبل گفته بودن انقدر هست ساعتی الان خواستم بپرسم کسی م ...

اصلا پول نمیدن، خواهر من دو ترم درس داد، دیگه نرفت، ۱۰ سال گذشته هنوز هزار تومنم ندادن بهش

دوستای گلم، میشه برای آرامش روح مامان مهربونم یه صلوات بفرستید؟ممنون
استخدامیا رو شرکت کردی؟

نه عزیزم ببین سهمیه دارها انقدرررر جلومم که  خدا میدونه

یبار بانک قبول شوم ۱۴ ماهم اونجا بودم آخر سر همه شرکتی هارو گذاشتن کنار و سهمیه دار که تو ذخیره بود به خاطر اعتراض آوردن جامون ۶۰۰ نفر بودیم کل کشور