2777
2789
عنوان

مادر طفلکی

| مشاهده متن کامل بحث + 249 بازدید | 27 پست
کوچولو درکی نداره خب ب همسرت بگو محبت دریغ نکنه اون که الان تازه دنیا اونده سرش نمیشه ب اون توجه کنی ...

از وقتی دنیا اومده مارو پوست کنده هرشب بیرونه اسباب بازی میخره حرف حرف اونه ولی درکل لج باز شده انگاری

اره شوهرم سمتش میره یا بابابزرگاش ی جیغ جیغی میکنه بیا ببین 

به کوچکترین حرکتتون دقت میکنه توذهنش ثبت میشه ....من داداش کوچکیم به دنیا امد ۱۰سالم بود ولی هنوز ازبعضی خرکات بابامامانم کینه دارم😂😂

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

توجه مثبت نگرفته داره جلب توجه منفی می کنه اتفاقا لازمه بیشتر و بیشتر محبت کنی بهش فقط و فقط محبت ...

همش قربون صدقش میریم نازشو میکشیم دائم بیرون دورش شلوغه ولی بازم فایده نداره کلید روی ابجیش هیچیز دیگه رو نمیبینه انگاری

به کوچکترین حرکتتون دقت میکنه توذهنش ثبت میشه ....من داداش کوچکیم به دنیا امد ۱۰سالم بود ولی هنوز از ...

یا خدا تو ۱۰ سالت بوده حسودی میکردی وای به حال این‌پس

پسرمنم دوساله بود دخترم بدنیا اومد وای خدای من تا من میرفتم آشپزخونه پسرم پاهای خواهر یه ماهشو میکشید دور خونه میچرخوند ای خدا چقدر دلم تنگ شد🤣🤣🤣🤣خدا بخواد بهمن ماه زایمانمه خیلی دلم میخواد عکس العملش دخترپسرم بدونم چیه وقتی داداش کوچولشون میبینن

فقط خدا