2777
2789
عنوان

اومدم زایشگاه میگه ممکنه کورتاژ شی🥲😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 401 بازدید | 37 پست
الان دیدم تایپیک قبلی زدی۶هفته  نذار کورتاژت کنن قرصه رو بگیرو بیا خونع مصرف کن  منم تو ...

گفتم قرص بده برم خونه میگه نمیتونیم بدیم متخصصم نداد بهم گفت برو زایشگاه الان موندم چیکار کنم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم دلیل سقطهاتو فهمیدی؟الان بچه داری؟؟

بله عزیزم .

۲ تا دارم.

این ۲ تا رو از روز اول تا آخر بارداری آسپرین و هپارین استفاده کردم

کاش زندگی برعکس شروع میشد ...پیر به دنیا میومدیم با یه عشق جوون میشدیمآخرشم یه شب تو بغل مادرمون میمردیم...
گفتم قرص بده برم خونه میگه نمیتونیم بدیم متخصصم نداد بهم گفت برو زایشگاه الان موندم چیکار کنم

پس با همون قرصا سعی کن دفع کنی بگو خونه برات جعفری دم کنن ی لیوان غلیظ بیارن بخور

خودتم هی نخوابی رو تخت همش راه برو 

من‌ ۱۸ هفته فهمیدم 

دخترم ضربان قلب نداره

دوتا سونوگرافی هم تایید کردن

رفتم زایشگاه 

دکتر قبلش گفته بود سعی میکنم کورتاژ نشی 

تو زایشگاه سه بار قرص زیر زبونی بهم دادن

بعد ۷ ساعت دردهام شروع شد 

ولی تکه هایی از جفتم موند و سریع بردنم اتاق عمل...

اونجا خواب اورهای عمیق میزنن که هیچی نفهمی...

تا دو بار پریود بعدش هم خونریزی های بیشتر داشتم و چیزهایی دفع میشد که مثل همیشه نبود (ببخشید این طور گفتم)

با اینکه کورتاژ هم شده بودم

خدایا شکررررت واسه همه نعمت هات🌷
من گفتم نمیخام کورتاژشم میگه ممکنه خونریزیت زیاد باشه.  الانم خونریزی ندارم

اگه بارداریت پوچه صبر کن.

خودش میفته.

کاش زندگی برعکس شروع میشد ...پیر به دنیا میومدیم با یه عشق جوون میشدیمآخرشم یه شب تو بغل مادرمون میمردیم...

مال کدوم شهری کاش میشد قرصاموبدم بهت

خیلی اذیت میکنن برا دادن دوتا دونه قرص منوبااون همه درد و. خونریزی دوروز تمام ازین اداره و سازمان ب اون یکی انقد فرستادن 😔

من‌ ۱۸ هفته فهمیدم  دخترم ضربان قلب نداره دوتا سونوگرافی هم تایید کردن رفتم زایشگاه  د ...

شما سن بارداریت بالا بوده

۱٠

پس یکم دست نگه دار اگه از کورتاژ میترسی 

اگه قلب نداشته باشه 

خودت به خونریزی میفتی 

هرچند امکان عفونت وجود داره

و بری زایشگاه بهتره

خدایا شکررررت واسه همه نعمت هات🌷

اعتماد کن

برو راحت بخواب قرص بزار دفع شد شد نشد میری کورتاژ میخوابی بیدار میشی سبکی

خونه چه خبره؟