2777
2789
عنوان

نامزدم تو کارام دخالت میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 468 بازدید | 40 پست
یه روز میره ده روز نمیره

بله چون میبینه تو داری زحمت میکشی 

چقدر تنبله خب فردا خرج تورو چطوری میخوادبده

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین خواهر من کسی که تورو دوست داشته باشه دنبال بهونه نیست بخاد هی بهت گیر بده نمیخام قضاوتش کنم ولی احساس من میگه احتمالا سرش با یه جای دیگه گرمه و میخاد یه طوری از شر شما راحت شه به نظر من این آدم به مرور زمان می‌تونه زندگیتو مختل کنه همین الان یه فکری به حالش لکن

تازه میگه از گوشی دوستت پیاماتو عکس بگیر من ببینم هه ! من برم ابرومو جلو همکارم ببرم ک جنابالی عکس م ...

خب تو هم ازش عکس از چت و پیاما رو بخواه ، بگو حالا که اینجوریه لحظه به لحظه باید چک بشی 

ببین خواهر من کسی که تورو دوست داشته باشه دنبال بهونه نیست بخاد هی بهت گیر بده نمیخام قضاوتش کنم ولی ...

ن کلا ادم گیریع ! درصورتیکه هفته پیش شماره دوس دختر قبلیشو دیدم با چندتای دیگم در ارتباط بوده فک میکنه مث خودشم! میگه لابد رییست یه کاری کرده ک برا همکارت گفتی نمیخواستی من بفهمم شر درست نشه

عزیزم الان دوتا مشکل مهم هست، اول اینکه میگی سرکار نمیره و دوم این بی اعتمادی که معلوم نیست به چه دلیله

بنظرم حتما حتماااااا مشاااااور خوب برو 

بعضی مشاوران بی جهت میگن طلاق

ولی تو سعی کن جای خوب بری تا مشکلت ریشه یابی بشه، من خودم با مشاور خیلی زندگیم بهتر شده، اگر خواستی اسم مشاورم رو بهت میگم 

عزیزم تاپیک قبلی هاتو خوندم در ارتباط با محیط کارت و رئیست ..

اگه نامزدت شکاک نبود و حالا شکاک شده مطمعن باش یه جای کار خودت میلنگه و سوتی دادی جلوش ...آخه نمیدونم چه اسراری با اون همکارت که شوهر داره و سر و گوشش میجنبه ارتباط برقرار میکنی اینقدر ...بعضی از ما زنا کلا دنبال دردسر میگردیم برای خودمون ...

به نظرم شوهرت بد دل نیست اگه بود اصلا نمیزاشت بری سر کار اونم توی محیطی که رییسش چشم داره به زنا...به نظرم اگه زندگیتو دوست داری  دنبال یه کار دیگه باش یا ارتباطت رو با اون خانم که تو رو هم میخواد بندازه وسط رابطه خودش قطع کن 

عزیزم تاپیک قبلی هاتو خوندم در ارتباط با محیط کارت و رئیست .. اگه نامزدت شکاک نبود و حالا شکاک شده ...

نامزدم از اول شکاک بوده تاپیکای قبلمم بخون نفس

اون کلا با این سرکارم مشکل داره 

کارم دولتیع درامدش خوبه بهشم گفتم خودت برام یه کار خوب پیدا کن با همین حقوق تا برم یا هم نمیرم سرکار ماه به ماه بهم پول میده میگه باشه ولی اعتباری به حرفاش نیست وقتی تو خرج خودش مونده میخواد ماهی فلان تومن به منم بده؟

ن کلا ادم گیریع ! درصورتیکه هفته پیش شماره دوس دختر قبلیشو دیدم با چندتای دیگم در ارتباط بوده فک میک ...

فقط میتونم بگم خدا بهت صبر بده خواهر گلم 

زندگیتو سعی کن با همچین آدمی تباه نکنی کسی که هنوز باهاش زیر به سقف نرفتی و زیر سرش بلند شده مشخصه عادت کرده به این کار ترک عادتم موجب مرضه 🧡

2790
2778
2791
2779
2792