2777
2789
شماهم بچه دومت دختره.  میشه الان از حست بگی.

من سونو هام تا ۱۵هفته گفت پسر 

ولی سلفری انجام دادم گف دختر

و واقعا نه واسه من نه واسه همسرم فرقی نداره و خداروشکر میکنیم اول واسه اینکه پدر و مادر شدیم بعد واسه اینکه بچه هامون سالمن جنسیت به نظر من اصلا مهم نی 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من سونو هام تا ۱۵هفته گفت پسر  ولی سلفری انجام دادم گف دختر و واقعا نه واسه من نه واسه همسرم ...

چه جالب که تو سونو 15هفته بهت گفتن پسر. با همه اینا دل نبستی و راحت کنار اومدی با تغییرش و وقتی فهمیدی دختره 

من عاشق دخترم. بچه اولم رو روز و شب دعا میکردم دختر باشه. از همون اول بارداری هزارتا اسم دختر و لباس دخترونه انتخاب کردم و حسم میگفت دختره... اما این بار، قبلش رژیم گرفتم و یه بایدو نبایدهایی رو هر دو رعایت کردیم و دل بستم به اینکه خدا برامون بخاد و پسر باشه. علائمم خیلی شبیه بچه پسر بود. بااینکه ان تی احتمال دختر داد من همچنان امید داشتم  که پسره. چهارشنبه انومالی فهمیدم دختره. خدا منو ببخشه گریم گرفت و یکروز کامل حالم بد بود. و اصلانم دست خودم نبود چون 4ماه گل پسرم صداش میزدم تو شکمم. خیلی برام مهمه بدونم کسایی که تو شرایط منن چجور راحت کنار اومدن و دیگه به جنسیت پسر فکر نکردن.

🌿اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ🌻