2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چلو کباب خودش سفارش داد من خجالت کشیدم بخورم دو قاشق خوردم شوهرم هم سهم خودشو هم سهم منو یه جوری با ...

واای مث همسر من🤣فک کن تو قرار اول غذاشو داشت میخورد میگفت من یکم از جوجه های تو هم میخورم😂

🧒🏼شازده کوچولو:پس کِی همی چی درست میشه!؟                🦊روباه:وقتی که بفهمی همه چی به خودت بستگی داره...
واای مث همسر من🤣فک کن تو قرار اول غذاشو داشت میخورد میگفت من یکم از جوجه های تو هم میخورم😂

از بس شکموعن 😂😂😂 کلا سر غذا خوردن با هیشکی تعارف نداره 😂😂😂

رسیده ها چه غریب و نچیده می افتند به پاي هرز  علفهای باغ کال پرست ❤❤❤
از بس شکموعن 😂😂😂 کلا سر غذا خوردن با هیشکی تعارف نداره 😂😂😂

دقیقا😂الانم همینه،سر بچرخونم گوشت تو بشقاب منم میقاپه🤦🏻‍♀️😅

🧒🏼شازده کوچولو:پس کِی همی چی درست میشه!؟                🦊روباه:وقتی که بفهمی همه چی به خودت بستگی داره...

یادم نمیاد ولی چون تاکید داشت یه جایی باشه بتونیم طولانی حرف بزنیم از این رستوران سنتی تخت دارا رفتیم احتمالا کباب اینا خوردیم دیگه. انقدر هیجان داشتم یادم‌نمیاد. تناا چیزی که یادمه پیش غذا میرزا قاسمی بود اون با همینطوری خالی خالی میخورد من میخواستم با نون بخورم نون تازه هم اورده بودن دلم میخواست لقمه درست و حسابی بگیرم بخورم ولی روم نمی شد اخرشم همه میرزا قاسمی من موند چشم دنبالشه هنوز

لطفا درخواست دوستی ندید به جز شما دوستهای عزیز😁.
دقیقا😂الانم همینه،سر بچرخونم گوشت تو بشقاب منم میقاپه🤦🏻‍♀️😅

وای خدا کپی شوهر من 🤦‍♀️😂 فکر کن سر اینکه کدوم تیکه گوشت بزرگه باهام بحث میکنه میگه بده به من عین بچه ها،یا سر تعداد کتلت هایی که تقسیم کردم همش ازم کش میره 😂

رسیده ها چه غریب و نچیده می افتند به پاي هرز  علفهای باغ کال پرست ❤❤❤
وای خدا کپی شوهر من 🤦‍♀️😂 فکر کن سر اینکه کدوم تیکه گوشت بزرگه باهام بحث میکنه میگه بده به من عین ...

آفففرین دقیقا اینم همینه...اتفاقا امروز نهار ،غذا مال دیشب بود کلا دو تا تیکه مرغ بود،گفتم یکیشو الان بخور،یکیشم فردا ناهارت ببر سرکار،خودمم زیاد گوشتی نیستم و نمیخورم...مثلا خواست در حقم لطف کنه،دلش سوخت یه تیکه کوچولو کنار گوشتشو داد بهم 😅من ناهارمو خوردم،بازم همونو زیاد آوردم گفتم بزارم واسه  غذای فردام،تا برم ظرف غذامو بیارم،دیدم همونم سریع خورد😐😂بعد نگام میکنه میگه آخه تو گوشت دوست نداری خوردم،حیفه😬حالا خوبه من زیاد شکمو هم نیستم😂وگرنه باید گیسای همو میکشیدیم😅