2777
2789
عنوان

کمکککک

| مشاهده متن کامل بحث + 275 بازدید | 26 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دیفن هیدرامین دارم دو سالشه مشکل نداره بدم بخدا داره خفه میشه

بهش بخور بده کتری رو بذار بجوشه بذار پیشش بذار بخار اون بره تو ریه هاش سینه اش باز بشه ..پسر من زمینه آسم داره تو خانواده خودم و شوهرم ارثیه الان دو هفته هس همش سرفه میکنه استفراغ میکنه بردمش دکتر دوتا اسپری داد دوتا شربت البته پسرم بینیش گرفتع بودمث بچه شما ابریزش نداشت برای سرفه ی شربت گیاهی بخر با دیفن هیدارمین بده بخوره

میشه یه صلوات واس حل مشکلم بفرستین🙏❤
دیفن هیدرامین دارم دو سالشه مشکل نداره بدم بخدا داره خفه میشه

نه دوسالشه نده ماسک نزن وقتی خوابیدفکرکردم ۶یا۷ساسشه برودارخونه فینگیربراش بگیردستورشوبگیر

درون مرامیکشدازبیرون شمارا😒
بهش بخور بده کتری رو بذار بجوشه بذار پیشش بذار بخار اون بره تو ریه هاش سینه اش باز بشه ..پسر من زمین ...

من نمیدونستم همش قطره بینی ریختم تو دماغش و ستیریزین هم دادم ولی انگار نه انگار 

سینه ش افتضاحه 

راستی دارویی ک‌بهش میدی اگه از اون دارو قبلا استقاده کرده بودی درش باز بوده باشه منظورم درش پلمپ نباشه اگه بیشتر از یه ماه درش باز باشه نباید بدی ها بچه رو مسموم میکنی

راستی دارویی ک‌بهش میدی اگه از اون دارو قبلا استقاده کرده بودی درش باز بوده باشه منظورم درش پلمپ نبا ...

ستیریزین باز بوده بقیش پلمپ ولی یکماه نشده بود که باز شده 

الانم به پاش نشستم ببینم چی میشه تا صبح ببرمش دکتر

من نمیدونستم همش قطره بینی ریختم تو دماغش و ستیریزین هم دادم ولی انگار نه انگار  سینه ش افتضاح ...

نه عزیزم قطره رو زمانی استفاده میکنن ک بینی گرفته باشه نتونه از راه بینی نفس بکشه واس سینه هم بهش بخور بده ولی صبح حتما ببرش دکتر ریه هاش عفونت کنه برات سخت میشه 

عزیزم شربت پلارژین کیدز بخر ۵کارس؛اسپری رینوسالتین بزن به بینیش.کتری آبجوش بذار که فضای خونه مرطوب شه.بهش عسل آب لیمو هم بده؛سوپ هم گلشونرم میکنه.اگه میوه ی به داری تخمشو دم کن بده بخوره.

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️