2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

برای من که بیعانه دادم و اوردن موقع تحویل کارت ب کارت کردیم البته چون قبلا فامیل خرید داشتن اعتماد ...

میشه لطفا دقیق معرفی کنی منم ازشون خرید کنم عزیزم

اصلا از طرف بانه و... خرید نکن آصی ما ۵ سال پیش برا خونه خودمون مامان بابام تلویزیون و لباس شویی خریدن

گارانتیا تقلبی جنسا فیک قیمتا ولی کم نبود اونقد

بعد دوسال مجبور شدیم لباس شویی و تلویزیون عوض کنیم

تلویزیون فقط sony

الان تو یه پست کامل توضیح میدم

ببین من چند سال بوشهر زندگی کردم طبق بررسی های که کردم آوردن وسیله از اونجا قاچاق محسوب میشه مگر اینکه واسه مصرف خودت باشه نه فروش .اگه بخای از اونجا بخری اینجوری شنیدم میگن باید کمتر از ۶ماه از عقدت گذشته باشه با شوهرت بری اونجا کل وسیله هاتو بخری همشو با یه کارت بانکی بخری که به نام خودتون باشه و فاکتوراشو کامل بگیرین همراهتان باشه هم فاکتور هم رسید دستگاه پز هم عقدنامه و خودتون با ماشین شخصی پشت سر ماشین کامیون باشین تا واسه پلیس ایست بازرسی توضیح بدین و از هر وسیله فقط یه دونه باید بخرین

اسی ون چند ماهه اومدم خونه خودم …هر راهنمایی بخوای بگو تا تجربیاتمو بهت بگم ولی اینارو بگم…سوفله خو ...

خیییلی ممنونم عزیزم اگر لیست جهاز داری میزاری عزیزم و مارک وسایل ، ببخشید میدونم سخته به زحمت میوفتی

😂😂😂اوهوم فدای سرت  ولی خیلی کیف داره جهیزیه خریدن😍

من که هیچی نفهمیدم اون موقع خریدم که دلار میخواس گرون شه دلار ۱۶ خریدم😅

تو سه روز فک کنم همشو خریدم از یه هایپر بزرگ لوازم خانگی

البته خب وسایل برقی بزرگ معلومه مارک خوب چیه ولی خب الان مدلای جدیدتر اومده

ببین من چند سال بوشهر زندگی کردم طبق بررسی های که کردم آوردن وسیله از اونجا قاچاق محسوب میشه مگر این ...

باید حدودا دوهفته وقت بزارین تا کامل تحقیقاتتون رو بکنین و بشناسین وسیله ها و فروشگاه هارو .اگه کل وسیله هاتون رو از اونجا بخرین مثلا اگه تو تهران بخای ۵۰۰بخری اونجا حدودا ۱۰۰میلیون ارزونتر میافته

ببین من چند سال بوشهر زندگی کردم طبق بررسی های که کردم آوردن وسیله از اونجا قاچاق محسوب میشه مگر این ...

منک جهیزیمو گرفتم اگ یکی دوتا وسیله بخوام چی نمیزارن بیارم؟

دریا .... چه اسم قشنگی 🌊