بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ان شاالله به بهترین شکل پیش میره همه چی براتون عزیزم ♥️
ممنون عزیزم انشالا
و همچنین برا شما♥️
«تماس با زندان برقرار شده ، تماس گیرنده زندانی میباشد» امیدوارم هیچوقت این صدا 👉🏿رو از پشت تلفن نشنوید لطفا برای آزادی همسرم دعام کنید💔/امضای قبلیم رو پاک کردم اما تو تاپیکا راجع بش توضیح دادم ! خدا جونم به خودت قسم من اگه جای تو بودم دلم به حال این بندت میسوختاااا بجنب قربونت برم بجنب💔
ظرفشویی ما برج۳خریدیم ۳۲از بوشهر اون موقع تو تهران ۴۰بود تو نمایندگی احتمالا الان تو بوشهر ۴۰باشه جاروبرقی فیلیپس الان ۶تومانه یخچال دوقلو الان باید ۷۰باشه لباسشویی الجی خوب هم الان بالای ۲۰باید باشه بوش که باید حدود ۴۰تومان باشه
چه خوب شما لیست جهازت رو داری من ازش برای خرید استفاده کنم عزیزم؟
اسی ون چند ماهه اومدم خونه خودم …هر راهنمایی بخوای بگو تا تجربیاتمو بهت بگم
ولی اینارو بگم…سوفله خوری نخر…پلاستیک زیاد نگیر…همه چی رو سرویسی برندار یه چیزایی رو خودت بگرد تک تک پیدا کن و ست کن باهم مثل سرویس پاسماوری و اینا…رو تختی یه دونه بگیر اسپرت و جنس عالی مثلا ترک چون زیاد شسته میشه رنگش ثابت باشه..رو تختی مجلسی نگیر اصلا….بوفه نخر به جاش آینه کنسول بگیر سرویس کریستال و چینی مهمانتو داخلش بچین …در خرید وسایل اشپزخونه علاوه بر زیبایی دقت کن که ششتنشون راحت باشه مثلا پر از خلل و فرج و برامدگی فرورفتگی باشه بعدا خودت اذیت میشی…یک سرویس قابلمه جنس عالی و جوندار بخر به جای چند دست سرویس جنس بد…اگرم توان مالی داری دو دست بردار یکی گرانیت یکی استیل