2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چون تا امتحان آیین نامه رو بدم و بعد شهری طول می‌کشید ۶ جلسه اضافه برداشتم تا فاصله نیوفته 

یعنی علاوه بر۱۲جلسه۶جلسه هم رفتی؟؟

چ خوب

من اموزشم۲جلسه دیگه تمومه،براایین نامه بایداقدامی بکنم ،هیچی نمیدونم

امتحان ايين نامه انقدر اسونه، دفعه اول قبول ميشي، شب قبلش تا صبح بشين بخون مطمئمم قبول ميشي

من ۲جلسه ی دیگه از اموزش رانندگیم مونده،بعدش باید چیکارکنم؟کی آیین نامه روامتحان میدم؟برا شهری باید منتظربمونم؟

یعنی علاوه بر۱۲جلسه۶جلسه هم رفتی؟؟ چ خوب من اموزشم۲جلسه دیگه تمومه،براایین نامه بایداقدامی بکنم ...

آره دیگ ، بعد اتمام جلسات 

باید بری برا کارتکس اقدام کنی ، بعد که کارتکس حاضر شد ، به ترتیب حرف اول شهرتت که کدوم روز میوفته باید بری امتحان آیین نامه بدی قبول که شدی ، امتحان شهری 

اره میشه بری باید هزینه بدی باز منتهی عزیزم تاثیری ک خودت بشینی پشت فرمون تنها تمرین کنی خیلی بیشتر ...

تنهایی ینی بشینم؟؟

کسی کنارم نباشه؟؟

روی دوبل یکم مشکل دارم و اینکه فرز نیستم یخورده کندم

اگر خودت احساس نیاز میکنی برو من کسی ماشین دستم نمیده نیاز به تمرین بیشتر داشتم

منم اصلا تمرین نداشتم فقط۲بار یه ربع باداداشم رفتم،اصلاتمرین ندارم،فقط بامربی میرم

ینی نیازه بردارم اخه دودوبریام همون۱۲ و رفتن،یکی دوجلسه فقط اضافه رقتن،اونم فک کنم قبول نشدن براهمی ...

عزیزم به خودت بستگی داره

من کسی ماشین دستم نمیده

ماهی یبارم اموزشگاهم امتحان میگیره

من یادم میرفت یماااه بگذره بعد امتحانم سوارم نشم😐

آره دیگ ، بعد اتمام جلسات  باید بری برا کارتکس اقدام کنی ، بعد که کارتکس حاضر شد ، به ترتیب حر ...

ازهمون اموزشگاه اقدام میکنم؟؟

باید بگم اموزشم تموم شده واسه کارتکس امتحان اومدم  یاچی؟

تنهایی ینی بشینم؟؟ کسی کنارم نباشه؟؟ روی دوبل یکم مشکل دارم و اینکه فرز نیستم یخورده کندم

بنظرم با مربیت برو باز

چون امتحان که رانندگی خالی نیست

مثلا باید دوبل بگیری ۳۰سانت فاصله با جدول باشه

این چیزی نیس که بدون مربی تمرینش کنی