2777
2789

سلام بچه ها 

فكر كنم خيلى هاتون تا الان تاپيك " براورده شدن حاجات بسيار مهم " ديده باشين، من بخاطر امضام تا نيمه دي ماه هر روز، تاپيك 🔻ختم ذكر يونسيه به روش يكي از كاربرا🔺 كه حاجت محال گرفته بود، ميذارم.❤️

لطفا اينجا نپرسيد چجوري اون كاربر خوند كه حاجت گرفت؟ توضيح كاملش توي تاپيك آخرم هست🌹

اينجا ميخوام  ليست كسايى كه توى اين مدت حاجت گرفتن بزارم😍 و كسايى هم كه بعد ازين، تا نيمه دي ماه حاجت ميگيرن، بعدا به ليست اينجا اضافه ميكنم 😍 

بجز اين افراد ، يه نفر هم بيرون از ني ني سايت هست كه حاجت گرفته و خداروشكر بعد از ٦ سال باردار شده 🤲🏻😍 

ببخشيد كه يادم نمياد چه كسايي گفتن وقتى تاپيك اسامى حاجتروا شده هارو زدي مارو هم تگ كن، تعداد افرادي كه هر روز توى ختم شركت ميكنن زياده و تو ذهنم نميمونه فقط افراد ثابت تاپيك تو ذهنم ميمونن🌹

ان شاءالله تك تكتون حاجاتتون براورده به خير بشه و اسمتون توي اين تاپيك ببينم، الهيييى آاااميييين🤲🏻😍❤️🌹

لطفا براى حاجتم صلوات بفرستيد🌱 اللهم صل علي محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌱 ١٤٠٤/٠٤/١٦

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فقط خواستم بگم منم از ذکر به حق بسم الله الرحمن الرحیم  حاجات زیادی گرفتم ۴۰ روزه ست از روز های یکشنبه شروع میشه توضیحش تو نت هست...

هرکسی حاجتی داره  و ذکر یونسیه یا بسم اللهالرحمن الرحیم و... خوند منم خیلی دعا کنه خیلی محتاج دعا هستم قدر عزیزانتون و سلامتیشونو بدونید💔😔😭😭😭

خدایا بی نهایت شکرت 🥰ممنون که بارها تو زندگیم بغلم کردی🥰هر وقت صدات زدم بازم مثل همیشه آغوشتو دریغ نکن🤗 و محکم تر از قبل بغلم کن😍 بحق بسم الله الرحم الرحمن الرحیم 😍یا الرحم الراحمین💞

استار میشه توضی بدی

تقدیر به خودتون واگذار میکنم...اما یه حرفی هست...مولانا میگه که؟شما پشت سرمن حرف می‌زنید..غیبت میکنید ..ونمیتونید حرفاتون رو به خودم بگید از عاجزی مثل من می ترسید ...اما ازخدا نمی‌ترسید .هر کسی ک از خدا نمیترسه من به خدا میسپارم....

هر زمان که خدا بخواد آرزوت رو برآورده می کنه 

نخوادم نمی کنه 

ربطی به دعا نداره 

اینایی که نوشتی حاجت گرفتن درواقع زمان حاجت روایشون بود   نمی خواستم ،خودشون رو می کشتن نمی شد 

از پذیرش درخواست دوستی آقایان معذوریم 😊

اللهم صل علی محمد و آل محمد به نیت حاجت خودت🤲❤

خدایا بی نهایت شکرت 🥰ممنون که بارها تو زندگیم بغلم کردی🥰هر وقت صدات زدم بازم مثل همیشه آغوشتو دریغ نکن🤗 و محکم تر از قبل بغلم کن😍 بحق بسم الله الرحم الرحمن الرحیم 😍یا الرحم الراحمین💞