2777
2789
عنوان

چی به نامتون هست

| مشاهده متن کامل بحث + 465 بازدید | 44 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیچوقت یادم نمیره روزی رو که شوهرم نصف خونه رو به زور به نامم کرد.بهش میگفتم نمیخام.این حرفا بینمون نیست که آخه.گفت نه تو هم تو این زندگی زحمت کشیدی.من هر چی دارم از تو دارم.آخرش به نامم کرد.شوهرم یه مرده واقعیه

خدایا تو بساز.تو بسازی قشنگتره

حرف شما کاملا درسته ،اگه جای همسر خونه دار، نیرو خدماتی ، آشپز ، پرستار بچه و... با بیمه ، تعطیلی هفتگی ، تعطیلی مناسبتی  ، نهایت کار ۱۰ ساعت در روز، استخدام میکرد و حقوق میداد پولی نمیموند واسش که خونه و ماشین بخره😂

ولی خداییش  یه ۲ تومن پولم ندارم  وقتی دعوامون شد کردمون بیرون  بریم تا یجاییی 🤔🤣

مناز امام حسین و حضرت عباس و با دعاهای شماها حاجتم گرفتم  خدایا شکرت انشالله همتون حاجت روابشین
مهریه در ازای حقوق انسانی هست که موقع عقد ازمون سلب میشه نه مال و اموالی که با زحمت مشترک در طی زندگ ...

چه حقوق انسانی سلب میشه که بخاطرش یه مرد تا آخر عمرش باید مهریه بده ؟ گاهی برای ۳ ماه زندگی طرف ۳۰ سال بدهکار میشه.

من هم پسر دارم هم دختر ، برا ازدواجشون حقوق برابر برام مهمه ، حق طلاق و تحصیل و کار ، بدون مهریه ولی تنصیف اموال.

قوانین فعلی فقط باعث سواستفاده مردها و زنهای بی وجدان و بی شرفه، مردایی که از حق طلاق و زنهایی که از مهریه سواستفاده میکنن.

خدای عزیز و مهربانم ، هر چی تو بخوای ، تو راضی باش فقط ، منم راضی ام 
چه حقوق انسانی سلب میشه که بخاطرش یه مرد تا آخر عمرش باید مهریه بده ؟ گاهی برای ۳ ماه زندگی طرف ۳۰ س ...

بله من هم همون حقوق برابر رو میگم ، این حقوق تا عنوان نشه و ثبت رسمی نشه به صورت قانونی سلب میشه از خانوم ها ، اگر اقایون حقوق رو ثبت رسمی کنن بله دیگه مهریه ای لازم نیست باشه 

خونع زمین مااشین😂

افرین خانم نمونه

عضو گروه نارنجی شروع ۹/۱۲وزن فعلی ۷۹،قد ۱۶۴   هدف اول ۷۰  هدف دوم ۶۵ به امید روزهای روشن برای هممون خودت معجزه زندگی خودت باش                         محدودیت های ذهنیت را کنار بگذار