2777
2789
اره دیگه چون رب انار و الوچه خونگی میخرم،چطور مگه؟ 

هیچی عزیزم برام سوال بود،چون من خودم با همون ظرفش می‌زارم. احساس میکنم باید ظرفشو عوض کنم

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بلی  البته خواهر  من مرغ رو شب قبل توی پیاز و فلفل دلمه و کنی ابلیمو ادویه و پودر سیر و. ...

منم مرغمو داخل پیاز وفلفل خوابوندم پودرسیرم بزنم؟ولی دیگ حال ندارم بعدش دربیارم دوباره سرخ کنم

اینهمه زحمتشو میکشی بایدم خوب شه عزیزم

دورت بگردم زحمتی نیست برام چون عقیده دارم باید از مواد بهترین استفاده رو ببری 

همسرم هم خیلی خیلی از علاقه و تنوع و تلاشم در اشپزی استقبال میکنه 

بعد من کارمندم و خیلی شهرها ماموریت میرم خیلی هتل ها رفتم و کلا دستپخت سراشپزهای مهم کشور رو خوردم به خاطر همین در خوردن غذا های خوشمزه دقت نیکنم تا ادویه هاشون رو تشخیص بدم و گاها شده ک رفتم از سراشپز هتل یا سمیناری ک دعوت بودم مراحل پخت رو پرسیدم بعدا خودم هم تلاش کردم بهتر و بهتر انجام بدم 

هر نوع ترشی و نربا و فست و فود  غذا و سنتی و کباب و... تو خونه درست میکنم .

جاتون سبز دوستان

منم مرغمو داخل پیاز وفلفل خوابوندم پودرسیرم بزنم؟ولی دیگ حال ندارم بعدش دربیارم دوباره سرخ کنم

بله پودر سیر و موسیر و ادویه مخصوص مر غ  و فلفل سیاه و جوز هندی  و پودر هل 

نه خواهر وقتی نمیگیره تو ارد سوخاری سرخش کن خودت عاشقش میشی دیگه اگر سرخ نکنی دوست نداری بخوری 

تو آرزوی منی  ماشالله😘😘😘😘

هم کارمندم هم کارفراین و ۵۰ تا نیروی خانم هستن ک تو کارافرینی ام کار میکنن‌

در کل هر دوتا شغلم سخته بخاطر همین خانه داری و نظافت خونه و آشپزی عشقه برام تفریحه

هیچی عزیزم برام سوال بود،چون من خودم با همون ظرفش می‌زارم. احساس میکنم باید ظرفشو عوض کنم

اگر ظرفش درش محکم میشه که نیاز نیس عوض کنی، من رب گوجه های زیادی مم میزارم فریز(خونگی) 

این کارارو کردم بعدش توآبشم رب انار ملس بزنم خوب میشه؟

عزیزم من یک پیشنهاد برات دارم،اگه مهمون داری روشهای قبلی خودت روانجام بده بیخیال رب انارو آلوچه شو، چون ممکنه خوشتون نیادازمزش، اول برای خودتون درست کن به روش دوستان،بعداگه دوست داشتید برای مهمون هم درست کنید.

کاربری قبلم معلق شد،من همون پر3  ام  
اگر ظرفش درش محکم میشه که نیاز نیس عوض کنی، من رب گوجه های زیادی مم میزارم فریز(خونگی) 

آخه پلاستیکیه

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم