بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خدا حفظشون کنه منم دوقلو همسان دختر باردارم الان ۳۰ هفته ام مردم از بس دکترا استرس بهم دادن تو این بارداری الانم فشارم بالا پایین میکنه خدا کنه زودتر این چند هفتمم بگذره خیلی خسته ام
قرص لیتیزین داد هر دوازده ساعت نصف قرص،،، عصرها یه دونه قرص جویدنی مونته لوکاست،،، شربت ضد سرفه باریج،،سه تا اسپری،،،،،،، دکتر کودکان هم کپسول فلوویر،،، سرم و آمپول ویتامین ب ۶،،، یه اسپری،،، شربت ایبوپروفن، پسر من ۶ سالشه البته،،،،،
من زخم بستر گرفتم معدم داغون شده بود از بس خوابیده غذا خوردم وای یادم میاد.... فقط دعا می کنم بسلامتی فارغ بشی و خدا یه صبر و توان مضاعف بده بهت که واقعا دوقلو بزرگ کردن توان زیادی میخواد عزیزم من روحیم بخاطر شرایط بارداریم صفر بود ولی تو از لحاظ جسمی و روحی به خودت برس ان شاء الله کوچولوها تونو سالم بغل کنی
من زخم بستر گرفتم معدم داغون شده بود از بس خوابیده غذا خوردم وای یادم میاد.... فقط دعا می کنم بسلامت ...
قشنگ درکم میکنی پس منم از اولش تا الان دراز کشیده ام شهر غریب یعنی از لحاظ روحی و جسمی داغونم خیلی حالم بده این دکترای بیشعور هم از اولش همش استرس میدادن خدارو شکر تا الان گذشته الان استرس فشارمو دارم اصلا دستگاه فشار میبینم حالم بد میشه وای حالم خیلی بده خوشبحال وقتی سالم دنیا بیان
قشنگ درکم میکنی پس منم از اولش تا الان دراز کشیده ام شهر غریب یعنی از لحاظ روحی و جسمی داغونم خیلی ح ...
آره میفهممت خدا کمکت کنه عزیزم، نگران نباش خودتو پیر نکن مثل من، من الان دیسک کمر و گردن گرفتم کم خونی شدید دارم فقط توصیه می کنم چه روحی چه جسمی به خودت برس ان شاء الله خدا کمکت کنه