2821
2789
الحمدالله تروخدا چیکار کردن خوب شدن 

دکتر بردتشون و بشون ویتامین های مختلف داد و آویشن و عسل و لیمو میداد بهش

ولی اون سه ماهه جز اسپری و آموکسی ۲۵۰‌چیزی نتونست بش بده

مرگ بر اسرائیل کودک کش. به سرنوشت دشمنان اباعبدالله مبتلا بشی نکبت کودک کش😠
من پسرم واقعا داغون بود اینقدر که حالش بد بود سرفه های پشت سر هم و تب ،،،، یه بار بردم متخصص آسم و آ ...

میشه بگی چی دادن تروخدا ممنون میشم باور کن دیگه کلافم 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

34•نه آمپول ریه زده بودم 2،1900

خدا حفظشون کنه منم دوقلو همسان دختر باردارم الان ۳۰ هفته ام مردم از بس دکترا استرس بهم دادن تو این بارداری الانم فشارم بالا پایین میکنه خدا کنه زودتر این چند هفتمم بگذره خیلی خسته ام 

خدا حفظشون کنه منم دوقلو همسان دختر باردارم الان ۳۰ هفته ام مردم از بس دکترا استرس بهم دادن تو این ب ...

ای خواهر یاد اون روزای سگی ننداز منو ان شاء الله به سلامتی فارغ بشی 

ای خواهر یاد اون روزای سگی ننداز منو ان شاء الله به سلامتی فارغ بشی 

واقعا روزای سختیه انقد دراز کشیدم و آمپول خوردم جونم داره درمیاد الانم فشارم ... ممنون دعا کن برام 

میشه بگی چی دادن تروخدا ممنون میشم باور کن دیگه کلافم 

قرص لیتیزین داد هر دوازده ساعت نصف قرص،،، عصرها یه دونه قرص جویدنی مونته لوکاست،،، شربت ضد سرفه باریج،،سه تا اسپری،،،،،،، دکتر کودکان هم کپسول فلوویر،،، سرم و آمپول ویتامین ب ۶،،، یه اسپری،،، شربت ایبوپروفن،  پسر من ۶ سالشه البته،،،،،

واقعا روزای سختیه انقد دراز کشیدم و آمپول خوردم جونم داره درمیاد الانم فشارم ... ممنون دعا کن برام&n ...

من زخم بستر گرفتم معدم داغون شده بود از بس خوابیده غذا خوردم وای یادم میاد.... فقط دعا می کنم بسلامتی فارغ بشی و خدا یه صبر و توان مضاعف بده بهت که واقعا دوقلو بزرگ کردن توان زیادی میخواد عزیزم من روحیم بخاطر شرایط بارداریم صفر بود ولی تو از لحاظ جسمی و روحی به خودت برس ان شاء الله کوچولوها تونو سالم بغل کنی 

من زخم بستر گرفتم معدم داغون شده بود از بس خوابیده غذا خوردم وای یادم میاد.... فقط دعا می کنم بسلامت ...

قشنگ درکم میکنی پس منم از اولش تا الان دراز کشیده ام شهر غریب یعنی از لحاظ روحی و جسمی داغونم خیلی حالم بده این دکترای بیشعور هم از اولش همش استرس میدادن خدارو شکر تا الان گذشته الان استرس فشارمو دارم اصلا دستگاه فشار میبینم حالم بد میشه وای حالم خیلی بده خوشبحال وقتی سالم دنیا بیان 

قشنگ درکم میکنی پس منم از اولش تا الان دراز کشیده ام شهر غریب یعنی از لحاظ روحی و جسمی داغونم خیلی ح ...

آره میفهممت خدا کمکت کنه عزیزم، نگران نباش خودتو پیر نکن مثل من، من الان دیسک کمر و گردن گرفتم کم خونی شدید دارم فقط توصیه می کنم چه روحی چه جسمی به خودت برس ان شاء الله خدا کمکت کنه