2777
2789
اصلا ویزای کازی نمی دونم به این راحتیا بدن برا آمریکا یا نه  ولی من بیشتر بین آلمان ایتالیا ان ...

در بین کشورای اروپایی قطعا انگلیس بهتر از همه هست . آره واسه آمریکا ویزا سخته اما اگه یکی از دوستان اونجا دانشگاه درس بخونه میتونه دعوت نامه بفرسته که منم برم؟

در بین کشورای اروپایی قطعا انگلیس بهتر از همه هست . آره واسه آمریکا ویزا سخته اما اگه یکی از دوستلن ...

دعوت نامه بفرسته که اونجا ادامه تحصیل بدی یا کار کنی یا اقامت بگیری؟

تویی ک امضامو می خونی تو زیباترین آدمی هسی ک می شناسم😍 ✨پراز انگیزه قوی باهوش و هرروز برای زندگیت تلاش میکنی 🌱تو لایق بهترینایی بالا بالاها می بینمت ب زودی🤍😎✌🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دعوت نامه از دانشگاه برای ادامه تحصیل؟

منظورم اینه میخوای اونجا دانشگاه بری یا کار کنی ؟

تویی ک امضامو می خونی تو زیباترین آدمی هسی ک می شناسم😍 ✨پراز انگیزه قوی باهوش و هرروز برای زندگیت تلاش میکنی 🌱تو لایق بهترینایی بالا بالاها می بینمت ب زودی🤍😎✌🏻
منظورم اینه میخوای اونجا دانشگاه بری یا کار کنی ؟

ببین دوستم توی میشیگان آمریکا درس میخونه میگم میشه از استادش بخواد که دعوت نامه واسه من بفرسته برای ادامه تحصیلم برم اونجا بخونم.

ببین دوستم توی میشیگان آمریکا درس میخونه میگم میشه از استادش بخواد که دعوت نامه واسه من بفرسته برای ...

همین جوری ک نمیشه

دوست هم حتما آزمون ورودی داده قبول شده  و مدرک زبان تحویل داده بعد رفته ک هزینه هاش تمام کمال با خانوادشه

یا اگ خیلی زرنگ باش و درسش اون قد سخ نباش بتونه کنار درسش یه کاری برا خودش پیدا کنه ولی اصل تمکن مالی با خانوداشه

مگر اینکه  بورسیه شده باش

خلاصه اول از همه پول مهمه بعد مدرک زبان بعد قبولی تو آزمون ورودی اون رشته در دانشگاه 

اینا رو ک بگذرونی می تونی بری

همین جوری ک نمیشه دوست هم حتما آزمون ورودی داده قبول شده  و مدرک زبان تحویل داده بعد رفته ک هز ...

فکر کنم بورسیه شده و مدرک زبان هم داشت . آزمون رو نمیدونم داده یا نه باید ازش بپرسم . آخه میگن اگه از طرف استاد دعوت نامه فرستاده بشه نیازی به آزمون نیست یعنی استاد خودش تاییدش کرده .نمیدونم دقیقا 

فکر کنم بورسیه شده و مدرک زبان هم داشت . آزمون رو نمیدونم داده یا نه باید ازش بپرسم . آخه میگن اگه ا ...

خیلی این چیزی ک میگی بعید بنظر میرسه اینک همه دوست و آشناهاشونو میاوردن خارج از کشور تو دانشگاه های معتبر تحصیل کنن

تو ک انقدر به بحث مهاجرت علاقه مندی تو یوتیوب سرچ کن خیلیییی زیاد اطلاعات خوبی می تونی به دست بیاری و ببینی شرایط چجوریه

و باید چیکار کنی تا تو هم بتونی بلاخره مهاجرت کنی

خیلی این چیزی ک میگی بعید بنظر میرسه اینک همه دوست و آشناهاشونو میاوردن خارج از کشور تو دانشگاه های ...

من منظورم همه نبود! من اگه زیاد تلاش کنم قطعا میتونم برم .

میدوم سخته ام غیرممکن نیست. درضمن من نگفتم حتما دانشگاه معتبر باشه مثل هاروارد و..

همون دانشگاه و کالج معمولی توی آمریکا هم واسم کافیه . و مهاجرت کاری به انگلیس هم سخته باید از هفت خوان رستم  عبور کنی . همه چی سخته من نگفتم آسون وراحته!

من منظورم همه نبود! من اگه زیاد تلاش کنم قطعا میتونم برم . میدوم سخته ام غیرممکن نیست. درضمن من نگف ...

میدونم عزیزم ولی من اینو ک میگی دوستت دعوت نامه بفرسته رو تا الان نشندیم چجوریه 

من اطلاعاتی ندارم در این باره خدایی نکرده قصد ناراحت کردنت رو نداشتم عزیزم

ان شاالله که زنده و سلامت باشین پنچ سال دیگه چه خبره؟ 😅

هیچ خبری نیست خودم مریض شدم دارم قرص مصرف میکنم امید به زندگیم خیلی کم شده در ضمن تو این ۵ سال دیگه پسرم دندانپزشک شده ولی نگرانم دکتر شدنش رو نبینم😭😭😭

عزیزم یه توضیح از امضات. بهم میدی

یعنی هر چیزی که دنبالش باشی ب دست میاری موفق میشی

پیرو رژیمی بود که گرفتم بیست کیلو کم کردم دو سالی هم هست تثبیتم الان باز باردارم

خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ..این صبر که من میکنم افشردن جان است
من منظورم همه نبود! من اگه زیاد تلاش کنم قطعا میتونم برم . میدوم سخته ام غیرممکن نیست. درضمن من نگف ...

خودت دوست داری بری یا چون دوستت رقته تشویق شدی بری؟

سه روز مونده به سال ۱۴۰۲امضامو عوض کردم,خدایا جز تو کسی رو نداریم پناهمون باش,تن سالم ودل خوش و جیب وکارت پرپول نصیب هممون کن,عزیزانمون وعلی الخصوص بچه هامون وخودمون رو از همه بلاها وبیماری هاحفظ کن,کانون خانواده هامون گرم باشه همیشه,اعتیاد وخیانت از زندگیامون دورباشه,وحالمون به بهترین حال دگرگون بشه,الهم عجل لولیک الفرج,الهم صل علی محمد وال محمد,الهی امین
میدونم عزیزم ولی من اینو ک میگی دوستت دعوت نامه بفرسته رو تا الان نشندیم چجوریه  من اطلاعاتی ن ...

آره منم نمیدونستم . نه تنها تحصیل حتی برای زندگی کردن در خارج میتونی دعوت نامه از طرف دوستان یا فامیل دریافت کنی .