2777
2789

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

الهی😍شیعه هست‌؟

اگه میخوای با ی کورد زندگی کنی ک دیگه باید بحث شیعه و سنی رو کنار بزاری وگرنه زندگیت تباه میشه هرکی مذهب خودش 

اینطوری بهتره 

من همسایمون با ی دختر اصفهانی ازدواج کرده ۱۵ ساله چون ب مذهب هم کاری ندارن بهترین زندگی رو دارن 

اصل احترا م ب عقاید همدیگس 

برای ترک ها گزینه مناسبیه؟؟

راستش نمیدونم

من هیچ برخوردی با ترک ها نداشتم و اصلا نمی شناسمشون

خودم کوردم ،البته کورد سنندج نیستم

ولی زیاد باهاشون برخورد داشتم

تا حالا بدی ندیدم ازشون

گیانم 💚 فیدای 🤍 ایرانم❤                                                   هر کجا مرز کشیدند بیا پل بزنیم🥲🥰🤍🫂                    وطن ای مادر غم دیده ام ، وطن جانِ به لب رسیده ام ، وطن دردت به جانم💔🩹🫂                             

سنندجی ها سنی هستن

اینو گفتم چون انگار برات مهم بود

گیانم 💚 فیدای 🤍 ایرانم❤                                                   هر کجا مرز کشیدند بیا پل بزنیم🥲🥰🤍🫂                    وطن ای مادر غم دیده ام ، وطن جانِ به لب رسیده ام ، وطن دردت به جانم💔🩹🫂                             

نمیشه که قومیت نشانگر خوبی و بدی باشه ولی.. کرد ..ترک ..لر ..بلوچ..گیلک..مازنی..بختیاری..قشقایی..

همشون اصیل و با غیرتن حرف زور تو کتشون نمیره و اگه لازم باشه از جون واس هم مایه میذارن

بنظرت چطور اخلاقی دارن؟؟زن دوست هستن؟؟

الانا دیگه همه زن دوستن احترام زن نسبت ب چندسال قبل بیشتر شده 

ولی بستگی ب خونواده طرف داره 

اکثرا آره 

من خودم اقوام مادرم زن دوست بششششششدت 

اقوام پدرم کمتر