2777
2789
بگو. 

واای فدا

کی ماشین میخریم

مشکل کار شوهرم حل میشه؟

اخرش دشمنی ودخالت مادرشوهرم چی میشه

از اونی كه ميگفت به خاطرت با كُل دنيا ميجنگَم چه خبر؟هنوز داره ميجنگه يا شهيد شُد؟  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واای فدا کی ماشین میخریم مشکل کار شوهرم حل میشه؟ اخرش دشمنی ودخالت مادرشوهرم چی میشه

دخالتاش همچنان ادامه داره

بین سال ۱۴۰۲تا۱۴۰۳ ماشین میخرید رنگش سفید یا نقره ایه ۲۰۶یا پژو میخرید

مشکل کارش حل میشه یه نذری کن واسش مهم نیست چی باشه و هزینش چقدر فقط یه نذری کن مشکل کارش حل شد بتونی نذرتو بدی

تو رو خدا جواب منم بده حست در مورد زندگیم و طلاقم

راجب طلاقت چیزی حس نمیکنم احتمالا مشکلتون حل شه یا به این زودی اتفاق نمی افته

شوهرت چیزی مصرف میکنه؟ یا سیگاریه؟ دود حس میکنم اطرافش قلیونی چیزی نمیکشه؟ 

دخالتاش همچنان ادامه داره بین سال ۱۴۰۲تا۱۴۰۳ ماشین میخرید رنگش سفید یا نقره ایه ۲۰۶یا پژو میخرید م ...

ممنون گلم گه جواب دادی فدات

از اونی كه ميگفت به خاطرت با كُل دنيا ميجنگَم چه خبر؟هنوز داره ميجنگه يا شهيد شُد؟  
راجب طلاقت چیزی حس نمیکنم احتمالا مشکلتون حل شه یا به این زودی اتفاق نمی افته شوهرت چیزی مصرف میکنه ...

ممنونتم

قلیون کم میکشید الان رو نمیدونم

از فروردین خونه پدرمم اکثر شکایتهامو کردم مونده جواب ترک انفاق و بعدش دادخواست طلاق

یدونه هم نامه پزشکی قانونی دارم

برای زندگیم چی حس میکنی؟

دخالتاش همچنان ادامه داره بین سال ۱۴۰۲تا۱۴۰۳ ماشین میخرید رنگش سفید یا نقره ایه ۲۰۶یا پژو میخرید م ...

یه سوال اخرم میشه بپرسم فقط همین.نگران تربیت پسرمم میترسم مادرشوهرم دخالت کنه تو تربیتش .این مورد حل میشه؟

ممنونتم قلیون کم میکشید الان رو نمیدونم از فروردین خونه پدرمم اکثر شکایتهامو کردم مونده جواب ترک ا ...

راجب طلاقت واقعا چیزی رو حس نمیکنم 

ولی حس میکنم زندگی خوبی در اینده داری 

حالا یا طلاق نمیگیری و زندگیت خوب میشه

یا طلاق میگیری بعدش زندگی خوبی رو شروع میکنی

راجب طلاقت واقعا چیزی رو حس نمیکنم  ولی حس میکنم زندگی خوبی در اینده داری  حالا یا طلاق ...

مرسی...

امیدوارم اینده ام بهتر از الان باشه به شدت خسته ام و کم اوردم...

خیلی به خودکشی فکر میکنم و دلشو ندارم بخاطر مامانم...