2777
2789
عنوان

تنبیه و تشویق بچه های 3 ساله

| مشاهده متن کامل بحث + 588 بازدید | 60 پست

سلام عزیزم یه نظرت بچه رو زود نذاشتی واسه زبان خیلی سنش کمه بهش فشار نیار یه دفعه ای ممکنه عصبی بشه الاننم فکر نکنم بچه رو زبان بنویسن میگن باید خوندن نوشتن یاد بگیره 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه 3 ساله رو قبول میکنن برا کلاس؟  کدوم آموزشگاه؟

اموزشگاه زبان

اره دختر من از 2سال ونیمی شروع کرده

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

بحث یادگیری نیست تو این سن همه جیز و یاد میگیرن بحث اینه ۷ ۸ سالگی دلزدگی پیدا میکنه سنش واسه زبان ک ...

عزیزم نظرتون درباره ی اموزش زبان عیرمستقیم چیه؟

منم پسرم ۳ سالشه بنظرتون چه کلاسی خوبه بفرستمش؟

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
اموزشگاه زبان اره دختر من از 2سال ونیمی شروع کرده

میدونم زبان

وای میخوام بدونم اسمش چیه؟ 

اگه از ایناس که تو همه شهر ها شعبه داره منم ببرم پسرمو

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست....من امیدم به خدا، بعد خدا هم به خداست🙂❤️

استارتر کار تشویقت عالیه حتما منم انجام میدمش😍

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
میدونم زبان وای میخوام بدونم اسمش چیه؟  اگه از ایناس که تو همه شهر ها شعبه داره منم ببرم پسرم ...

نه گلم متاسفانه شعبه نداره 

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

سلام عزیزم یه نظرت بچه رو زود نذاشتی واسه زبان خیلی سنش کمه بهش فشار نیار یه دفعه ای ممکنه عصبی بشه ...

نه گلم الان تیچر دخترم 20 سالشه داره تدریس میکنه از سن دخترم شروع کرده بنظرم بچه باید توی همین سن ها استعدادش کشف بشا من نمیگم دخترم خیلی بلد و نخبه فقط دارم امتحان میکنم تو چیا میتونه موفق باشه که دخترم استعداد ذاتیش تو نقاشیه مثل پدرش و عمه هاش نقاشیش بیسته و زبانشم چی بگم تاحالا خوب بوده 

استارتر کار تشویقت عالیه حتما منم انجام میدمش😍

بوس به چش و چالت😍😘

پسر منم ۳ سالشه کلاس زبان میره خیلی استقبال میکنه ودوستداره .

واسه تشویق پارک میبرم و وسایل مورد علاقش میخرم .تنبیهش از گوشیش و تی وی دیدن منعش میکنم 

نفسم ،توزیباترین وخاص ترین هدیه خدا واسه منوبابایی هستی 🌙🌙خدا جونم شکرت

بوس به چش و چالت😍😘

😁😘❤️

پسرمنم همش تو رویاهاش مدرسه میره

بمیرم واسش حتما باید یه کلاس بفرستمش سرگرم باشه همش میگم دوستای کلاسیم اینو یادم دادن یا میگه معلمم اینو گفته

واکنش بچتتو به کلاس رفتن چی اونایی که واقعا تو کلاس یاد میگیرن تو خونه میگه من هنوز دودلم دخترم ۴ سالش با اینکه اصلا کلاس نزاشتم اما تا ده وحروف انگلیسی بلد بخونه نوشتاریشو کم میدونه در حد سلام وبعضی رنگا وحروفاتشو میدونه بنظرتون زوده ببرم یا نه واقعا گیجم نمیخوام زده بشه

نه گلم الان تیچر دخترم 20 سالشه داره تدریس میکنه از سن دخترم شروع کرده بنظرم بچه باید توی همین سن ها ...

کاملا درسته .پسرمنم تو خونه چیزی بگیره ازکسی میگه تنکیو خیلی کلمه هارو یادگرفته, حروف الفبا انگلیسی کاملا بلده تا ۳۰ انگلیسی شمارش میکنه 

نفسم ،توزیباترین وخاص ترین هدیه خدا واسه منوبابایی هستی 🌙🌙خدا جونم شکرت

واکنش بچتتو به کلاس رفتن چی اونایی که واقعا تو کلاس یاد میگیرن تو خونه میگه من هنوز دودلم دخترم ۴ سا ...

ببین ماهیت این قضیه اینه که بچه بصورت زبان مادری یاد میگیره الان دخترم مثلا ماه میبینه میگه مامی لوک ات د مون یعنی به ماه نگاه کن به باباش میگه دونت فورگت یور بگ یعنی کیفتو یادت نره (منظورش کیف ظرف غذای پدرشه) بهش میگم وات کالرزی پنسلز میگه یلو میگم یلو یعنی چرنگی میگه یلو دگ مامان یلو یعنی یلو 

دگ نمیگه این زرده اونو بعنوان زبان مادری پذیرفته مثلا نمیگه آسمون میگه اسکای این مسئله برای من خیلی جالب بود