ooo0000 مدیر عضویت: 1401/06/19 تعداد پست: 366 عنوان لباس یلدا | مشاهده متن کامل بحث + 356 بازدید | 28 پست بچها من امسال سال اول یلدایمه ی عکس اورال میزارم بگید خوبه یا نه قیمتش وسوسع ام کرد ۳۰۰ اینترنتیه به نظرتون بخرم؟ 1401/09/23 | 23:53 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sarina_742 عضویت: 1398/11/16 تعداد پست: 5525 صد مدل کرپ داریم قیمتی داریم که لباس دو متریش ۳۰۰ در بیاد؟؟؟ قبل از حذف ادمای سمی زندگیت شخصیت خودت رو سم زدایی کن
دختر_توت_فرنگی۷۹ عضویت: 1401/09/06 تعداد پست: 5898 کرپ اسکاچی چجوریه یعنی؟؟؟؟ پارچه خوبیه قیمتش مناسبه الان فک کنم نهایت متری پنجاه باشه ایستایی نسبتا خوبی نداره یعنی توقع نداشته باش وقتی دیدیش بگی Wowولی من باشم بااین قیمت میخرمش خوبه یا اگه وقت داری پارچه بگیر بده بدوزن همین قیمتا در میاد اعصاب زیادی ندارم ،حوصله بحث و دعوا برای آدم دنبال دعوا زیاد دارم،گزارشیا تو تاپیکم نیاین برین یه جا دیگه ........
دختر_توت_فرنگی۷۹ عضویت: 1401/09/06 تعداد پست: 5898 قیمتی داریم که لباس دو متریش ۳۰۰ در بیاد؟؟؟ بله کرپ اسکاچی الان متری ۴۵ اعصاب زیادی ندارم ،حوصله بحث و دعوا برای آدم دنبال دعوا زیاد دارم،گزارشیا تو تاپیکم نیاین برین یه جا دیگه ........
دختر_توت_فرنگی۷۹ عضویت: 1401/09/06 تعداد پست: 5898 قیمتی داریم که لباس دو متریش ۳۰۰ در بیاد؟؟؟ کرپ کش که پارچه تقریبا محشریه از هر لحاظ الان متری ۲۰۰ که تقریبا بین کرپا گرون ترینشونه اعصاب زیادی ندارم ،حوصله بحث و دعوا برای آدم دنبال دعوا زیاد دارم،گزارشیا تو تاپیکم نیاین برین یه جا دیگه ........
ooo0000 مدیر استارتر عضویت: 1401/06/19 تعداد پست: 366 پارچه خوبیه قیمتش مناسبه الان فک کنم نهایت متری پنجاه باشه ایستایی نسبتا خوبی نداره یعنی توقع نداشته ... یعنی ادم چاق نشون میده؟؟؟؟؟؟ اخه برعکس شرایطشم ندارم
sarina_742 عضویت: 1398/11/16 تعداد پست: 5525 بله کرپ اسکاچی الان متری ۴۵ خب پس همونو میارن قبل از حذف ادمای سمی زندگیت شخصیت خودت رو سم زدایی کن
sarina_742 عضویت: 1398/11/16 تعداد پست: 5525 بله کرپ اسکاچی الان متری ۴۵ سمته ما پارچه کهنه ام متری ۵۰ قبل از حذف ادمای سمی زندگیت شخصیت خودت رو سم زدایی کن
دختر_توت_فرنگی۷۹ عضویت: 1401/09/06 تعداد پست: 5898 یعنی ادم چاق نشون میده؟؟؟؟؟؟ اخه برعکس شرایطشم ندارم نه ربطی به چاق نشون دادن طرف نداره مدلش، برا استفاده تو مراسما خوبه بخرش اعصاب زیادی ندارم ،حوصله بحث و دعوا برای آدم دنبال دعوا زیاد دارم،گزارشیا تو تاپیکم نیاین برین یه جا دیگه ........
دختر_توت_فرنگی۷۹ عضویت: 1401/09/06 تعداد پست: 5898 سمته ما پارچه کهنه ام متری ۵۰ ربطی به سمت نداره باید پارچه شناس باشی هزار مدل پارچه باقیمتای مختلف هست اعصاب زیادی ندارم ،حوصله بحث و دعوا برای آدم دنبال دعوا زیاد دارم،گزارشیا تو تاپیکم نیاین برین یه جا دیگه ........
sarina_742 عضویت: 1398/11/16 تعداد پست: 5525 ربطی به سمت نداره باید پارچه شناس باشی هزار مدل پارچه باقیمتای مختلف هست نه من اصلا پارچه شناس نیستم البته فقط پارچه های قوی و گرونو میشناسم😂 قبل از حذف ادمای سمی زندگیت شخصیت خودت رو سم زدایی کن
دختر_توت_فرنگی۷۹ عضویت: 1401/09/06 تعداد پست: 5898 نه من اصلا پارچه شناس نیستم البته فقط پارچه های قوی و گرونو میشناسم😂 چون معمولا پارچه فروشا همونارو پیشنهاد میدن چون سود تو پارچه متری ۳۰۰ نه پارچه متری ۴۵ ،۵۰ اعصاب زیادی ندارم ،حوصله بحث و دعوا برای آدم دنبال دعوا زیاد دارم،گزارشیا تو تاپیکم نیاین برین یه جا دیگه ........
sarina_742 عضویت: 1398/11/16 تعداد پست: 5525 چون معمولا پارچه فروشا همونارو پیشنهاد میدن چون سود تو پارچه متری ۳۰۰ نه پارچه متری ۴۵ ،۵۰ پارچه که نمیخرم لباسم بدوزم صفر تا صد میسپارم به خوده مزون دار قبل از حذف ادمای سمی زندگیت شخصیت خودت رو سم زدایی کن