2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام من ۱۳ آذر سونو دادم سه تا فولیکول غالب داشتم دو روزه از وقت پری ام گزشته ببی چک زدم منفی بود. گاهی‌اوقات هم درد زیر شکم و کمر دارم امکان داره باردار باشم یا ن؟ اینم بگم قرص کلوموفین استفاده کرده بودم این ماه 

یه گیاه عالی برایه چربی سوزی معرفی میکنی. سه هفته است رژیمم لاغر نمیشم 

کندر برای لاغری عالیه.دانه چیا و تخم کتان بی نظیره من هم رژیم داشتم بعد درکنار رژیم هم کندر خوردم هم این دانه هارو ۳کیلو تو یک هفتا کم کردم

اسی جون اگه چیز دیگه ای مثل اینا خوبه بگو بگیرم

معده درد دارم اسی چیکار کنم ؟

عزیز از عطاری هاضوم بخر یا خودت درست کن ترکیباتش (نمک و آویشن و سیاهدانه و زنیان به مقدار مساوی اسیاب کن  )قبل و بعد. غذا بخور ان شاءالله معده دردت از بین می‌ره هاصوم واقعا معجزه می‌کنه نه تنها معده درد بلکه برای یبوست و...هم مفیده 

چه عالی، 😍

من باردارم 18 هفته الان دوهفته اس همه بدنم پر از کهیر شده اولش مثل جوش بود بعد پوسته پوسته شد، مثل تاول های بزرگ مساحت بزرگ شد از گردنم تا زانوهام انگار آب‌جوش ریخته خارش هم داره، 

دکتر یه پماد داده برای چرب کردن فقط گفت دارویی نمیتونم بدم، ضرر داره، بنظرتون چکار کنم بره جاش خیلی افتصاح شدم