2777
2789
عنوان

عدالت خدا؟؟؟

362 بازدید | 35 پست

من. ی زنم ک نورو. فیبرو ماتوز داره ینی کلی خال. قهوه ای. و. کلی خال. گوشتی دارم متاهلم. ۲۶ سالمه. شوهرم. دوسم داره ب روم. نمیاره ولی خودم خودمو می بینم اصلن حس خوبی. بهم دس نمیده . من کل بدنم خال. بخصوص اطراف. سینه همون. قسمتی ک زیبای زنه اخه. صلاح خدا تو چی بود ک ب من این بیماریو داد. منی ک  نمیتونم. لباس باز بپوشم منی ک هیچوقت. پیش شوهرم راحت نیس منی ک خسته ام خسته ام حتی نمیتونم مادر بشم. چون. اون میگیره و ب دلایلی. باید تخمک. اهدایی. بگیرم منی که بیماریم داره پیشرفت میگنه منی ک حتی پول هم. نمیتونه. درمانم. گنه. ولی کاش. لاقل خدا. بهم پول میداد. لاقل دلم. خوش بود خوش گذرونی میگردم عجب خدای ناعادلی

نمیدونم یه سال یا ۱۰ ساله یاشاید ۶۰ سال یا... دیگ اثری از من نیس. من همراه با همه درد ها رنج ها عذاب ها  حسرت ها آرزو ها  و کمی خوشی خاک شدم اثری از من نیس همه فراموشم کردن منی ک ناخواسته دنیا اومدم ب اجبار زندگی کردم و در انتظار مرگ نشستم ی جایی دیگ زورم ب زندگی نرسید تسلیم شدم دیدم ۳۰ سالم شد غمگین تر از این

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شاید یه حکمتی داره ک ما بی خبریم🥲🙂

خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤    آمممیییین                                                                دعا کنیم واسه هم🤗                                          شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍                            

جیجی حدیدم روی بدنش کلی خال قهوه ای داره که با اعتماد به نفس لباس باز میپوشه که معلوم باشن،اعتماد به نفس داشته باش

دختر ایرونی همصدای من،خون شرقیه تو رگای من،عاشقت شدم یار جون جونی،دختر ایرونی دختر ایرونی...🤍💚        قدر خودتو بدون دختر زیبا قوی باش و نزار چیزی باعث شکست و غمگین شدنت بشه...          خدا محبت است🤍✝️ صلح، آرامش،آزادی☘🤍🤍🤍

عزیزم واقعا از صمیم قلب برات ناراحت شدم

اما کاش اینجوری نگی خدای ناعادل  چون خیلی از خانم های زیبا هستند که متأسفانه  همسرشون بهشون خیانت‌ میکنه اما شما میگی همسرت دوست داره و اونقدر مردانگی و مروت داره که به روت نیاره. خداروشکر. 

همیشه خوبی ها و خوشی های زندگیمون هم ببینیم.

انشالله که همیشه موفق باشی در زندگیت 😘😘😘😘 

اللهم عجل لولیک الفرج( لطفا برا ظهور آقامون صاحب الزمان یه صلوات بفرستید)
شاید یه حکمتی داره ک ما بی خبریم🥲🙂

چ. حکمتی عزیزم 

جز اینک من. رجرش بکشم. نداری بی پولی. خودش درد. خدا نکنه. بیمارم باشی اونم. درمان نداشته. باشه. شما فک کن. ی لحظه خدای نکرده تو گردن یا دست یا بدنت. زیاد. نه. ۲۰ تا خال. گوشتی دای اندازه. لوبیا عدس شوهرت ک دس میزنه معلومه. لباس باز بپوشی بگن این چیه. و ....چه حالی میشی عزیزم. باز میگی حکمت نه. بخدا. نمیگی .‌میگی خدایا چرا

نمیدونم یه سال یا ۱۰ ساله یاشاید ۶۰ سال یا... دیگ اثری از من نیس. من همراه با همه درد ها رنج ها عذاب ها  حسرت ها آرزو ها  و کمی خوشی خاک شدم اثری از من نیس همه فراموشم کردن منی ک ناخواسته دنیا اومدم ب اجبار زندگی کردم و در انتظار مرگ نشستم ی جایی دیگ زورم ب زندگی نرسید تسلیم شدم دیدم ۳۰ سالم شد غمگین تر از این

هعییییی خدا دنیات دیگه غیرقابل تحمل شده😔😔😔

من. خیلی. وقته. زندگی. نمیگنم. دارم. نفس میکشم

چ. حکمتی عزیزم  جز اینک من. رجرش بکشم. نداری بی پولی. خودش درد. خدا نکنه. بیمارم باشی اونم. در ...

عزیزم ان شاءالله پول درمانت جور شه 

تاحالا رفتی دکتر پرس و جو کردی برای درمانش؟

ان شاءالله خدا کمکت میکنه خوب میشی عزیزم

دل‌من‌ماهی‌دریایعشقِ:)بخدا زندگی خیلی قشنگه کافیه فلسفه‌اشرو درک کنید و عاشقشید...
چ. حکمتی عزیزم  جز اینک من. رجرش بکشم. نداری بی پولی. خودش درد. خدا نکنه. بیمارم باشی اونم. در ...

سخته گلم نمیدونم چی بگم

اما همین ک شوهرت دوستت داره با وجود اینکه این مشکل وداری و نمیتونی خودت بچه بیاری کنارته این خودش یه نعمته

امیدوارم پول دار شی و حس آرامش داشته باشی

ولی همه مشکل دارن 

خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤    آمممیییین                                                                دعا کنیم واسه هم🤗                                          شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍                            
جیجی حدیدم روی بدنش کلی خال قهوه ای داره که با اعتماد به نفس لباس باز میپوشه که معلوم باشن،اعتماد به ...

برا من رو پوست  نیس. اویزون ینی. ی تبکه های. کوجولو گوشتی انداره نخود لوبیا. عدس. ب زنگ. قرمز. زده. بیرون. خیلی زیاد از ۱۰۰ تا بیشتر 

تو آفریده ی خدایی خدا هیچ چیز زشتی نیافریده وجود خدا زیباییه و تو از وجود خدایی

ممنون. گلم از. مهربونیت ولی ببخشید اینا همه حرف من نمیخام از وحود خدا باشم من دوس دارم. ی روزم. فقط. ی روز از عمرم. مونده. خودم. با بدن. تمیر. بببنم. حالا. سفید. سیاه. کندمی بودنش مهم نیس