2777
2789
عنوان

مادرشوهرم🤭

| مشاهده متن کامل بحث + 565 بازدید | 26 پست

خیلی خوبه مادرشوهر و پدرشوهر من سالی فقط یه بار میان اونم هی دوست دارن بپیچونن نیان

ولی ما هر هفته باید بریم

خونه دخترشون هر هفته میرن

باید به این بلوغ برسیم که نباید دیده شویم، آنکس که باید ببیند میبیند 🌹🌷 سردار شهید حاج قاسم سلیمانی🌹🌷

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

برای من بدتره، از روز اول ما دو نفر میرفتیم بعدش اونا با بچه ها و داماد و نوه ها میومدن تو حاملگی با بچه کوچیک تو هر شرایطی بودم باید میومدن، تکه کلامش هم اینه که خونه پسرم خونه خودمونه

ظلم پایدار نمی ماند🌈                                                                                       برای ایرانم🖤

مادرشوهر من م شوهرش نیست آخر هفته ها میاد فقط اونم هرشب شام خونه ماست😒امشب گلایه کردم ب همسرم ک‌من دیگه غذا اندازه مامانت درست نمیکنم مگه من نوکرشم ی بارم اون منو دعوت کنه کی میشه مگه 

دوست عزیز برای حاجتم صلوات میفرستی😍پسر یکی یدونه ی من حضرت زینب نگهدارت👪بعد از دوسال کاربریم برگشت 😍😍😍😍الان دیگه دوتا پسر خوشگل وشیطون دارم ..خدای مهربونم خودت مواظب بچه هام و همسرم باش🙏🙏🙏هرکی امضامومیخونه اگه دلش خواست برام دعا کنه گرفتاریام حل بشه لایک‌کنه منم صلوات می‌فرستم براش🍀

کلا تو شهر ما رسم‌نیست بزرگترا برن خونه ی بچه ها.

خیلی احترام دارن واسه خودشون

اصلا بی دعوت سرشون  رو نمیندازن پایین برن جایی

شاید سالی ۲ بار با دعوت برن.

ما هفته ای چند بار شام اونجاییم

کاش زندگی برعکس شروع میشد ...پیر به دنیا میومدیم با یه عشق جوون میشدیمآخرشم یه شب تو بغل مادرمون میمردیم...