2777
2789
عنوان

عمل تنگی واژن

| مشاهده متن کامل بحث + 31457 بازدید | 53 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم زایمانت طبیعی بودبه این زودی نگران نباش برنمیگرده بعداین یه تفکراشتباهه که میگن بعدازرابطه طولانی مدت واژن گشادمیشه حتی توزایمانی طبیعی اعضای کف لگن که شل میشه که باورزش کگل میشه تاحدزیادی کنترلش کردنگران نباش رابطت انجام بده من یک سال وسه ماهه عروسی کردم ولی همچنان موقع ورود درد وسوزش دارم 😔اذیتم دکترگفت تایکسال که بگذره درد وسوزش هنگام ورود ازبین میره حالادردومیتونم هضم کنم لحظه ورود ولی سوزش دیگه نه عفونت هم ندارم شماهم چون عمل تنگی واژن انجام دادیدیابزاریدبدنتون ترشح کنه یاحتماازژل روان کننده استفاده کنیدچون اذیت میشید

امیدوارم توی زندگیهاتون هیچ وقت مشکلی نداشته باشید، همه چیز خوب و درست و سرجاش باشه، اما اگر خدای نکرده یه وقت گره کوری خورد به زندگیتون، خدا رو قسم بدید به ناامیدی حضرت عباس.. لحظه ای که کنار نهر علقمه.. یه چشمش به مَشکی بود که دیگه آبی نداشت و چشم دیگه اش به خیمه ها بود که دیگه روی رفتن به سمت بچه ها رو نداشت.. خدایا به حقِ دست گیرِ بی دست هیچ کس رو ناامید نکن..
تورو خدا به من ریپلای بزن بگو چجوری همسرت راضی شده حدودا یکسال باهات رابطه نداشته باشه ؟؟؟  مر ...

عشقم من همسرم حتی نمیزاشت عمل کنم بعد شش سال جدا شدم و حودم با هزینه خودم عمل کردم 

عزیزم زایمانت طبیعی بودبه این زودی نگران نباش برنمیگرده بعداین یه تفکراشتباهه که میگن بعدازرابطه طول ...

امروز دکترم گفت بعد پنج سال بر میگرده شنیدنشم عذاب اور خیلی درد داشت عملش

امروز دکترم گفت بعد پنج سال بر میگرده شنیدنشم عذاب اور خیلی درد داشت عملش

یعنی مشکلت چی بودببخشیدسوال میپرسم احساس میکردیدراهش گشادشده آخه واژن من تاجایی که شنیدم میگن صحت نداره که بارابطه زیاد واژن گشادبشه نگران نباش ورزش کگل انجام بده بعدهم خودت همینجوری که هستی دوست داشته باش دیگه انقدرم گشادنمیشه که اصلامردلذت نبره بنظرم خودت زیادی رواین موضوع حساس شده بودی

امیدوارم توی زندگیهاتون هیچ وقت مشکلی نداشته باشید، همه چیز خوب و درست و سرجاش باشه، اما اگر خدای نکرده یه وقت گره کوری خورد به زندگیتون، خدا رو قسم بدید به ناامیدی حضرت عباس.. لحظه ای که کنار نهر علقمه.. یه چشمش به مَشکی بود که دیگه آبی نداشت و چشم دیگه اش به خیمه ها بود که دیگه روی رفتن به سمت بچه ها رو نداشت.. خدایا به حقِ دست گیرِ بی دست هیچ کس رو ناامید نکن..
یعنی مشکلت چی بودببخشیدسوال میپرسم احساس میکردیدراهش گشادشده آخه واژن من تاجایی که شنیدم میگن صحت ند ...

عزیزم مشکل من گشادی بعد زایمان زایمان کردم و باعث گشادی شد چاره ای جز عمل نبود 

عزیزم مشکل من گشادی بعد زایمان زایمان کردم و باعث گشادی شد چاره ای جز عمل نبود 

مطمعن باش عمل که کردی دیگه مثل زایمانت نمیشه نهایت بشه مثل بعدازیک سال که ازعروسیت گذشته بودتااین حدجابازمیکنه سعی کن زایمان بعدیت بخاطرعمل تنگی واژنی که انجام دادی سزارین انتخاب کنی فکرش نکن مثل بعداز زایمانت نمیشه