2777
2789
عنوان

روانیم کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 220 بازدید | 16 پست
ببین داداشت قطعا مشکل روانی داره. باز خوبه بقیه اعضای خونه درکت میکنن. به نظرم درست میگن، هیچ راهی ج ...

عزیزم ممنون از راهنماییت .تاحالا توجه نکرده بودم به این موضوعاتی که گفتی

عزیزم تو هم به خودت فشار نیار.واسه این همه تحمل کردنات اینکه انقدر قوی بودی به خودت افتخار کن کار هرکسی نیست واقعا.الانم طبیعیه که ناراحت یا خسته باشی.سخت نگیر به خودت برای دل خودت کارای که خوشحالت میکنه بکن هرچند کوچیک باشه .چیزی که منو سرپا نگه میداره تاحالا همین بوده.

عزیزم ممنون از راهنماییت .تاحالا توجه نکرده بودم به این موضوعاتی که گفتی عزیزم تو هم به خودت فشار ن ...

همین دادشت و شرایطی که برای تو بوجود آورده باعث میشه که تو یه کار بزرگ در حق خودت انجام بدی. وقتی تو ذاتا آدم خوب و سازنده‌ایی هستی، همیشه این جور تنگناها باعث میشن که به فکر بیوفتی و یه کاری کنی که از این وضعیت خلاص بشی. به نوعی موتور محرکه میشه که به زندگی فعلیت رضایت ندی و یک قدم رشد کنی. نمیدونم تونستم منظورمو برسونم یا نه. این وضعیت غیرقابل تحمل باعث میشه تو خلاقیت به خرج بدی و برای خودت کاری کنی که شرایطت عوض بشه و اون تغییر قطعا به نفع توعه و در بلند مدت وقتی برگردی پشت سرتو نگاه کنی میبینی که چقدر وجودش به نفعت بوده. اینو بهت قول میدم!

فقط بجای جنگیدن باهاش و اینکه انتظار رفتنشو بکشی؛ به فکر رفتن خودت باش. یه حرکتی رو شروع کن که در آینده بتونی کلا از خونه پدریت مستقل بشی.

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید