2777
2789
نمیدونم شاید ،خود به خود درباره یکی یه چیزایی میاد به سرم مثلا از فامیل دورمون یه نفر بود یهو یادش ا ...

خوب روی من تمرکز کن ببین تا عید پولامونو میدم یا کارای شوهرم درست میشه 🙏🙏🙏

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ان شا الله تو بهمن ماه اون وسطای ماه یه خبرای خوبی بهت برسه به چیزی که میخوای برسی  اواسط بهمن ...

آن شالله من خودم بعضی وقتا یه چیزایی به دلم میفته خوب اما دور از واقعیته به نظرم مثلا همش احساس میکنم یه خونه دوبلکس دارم ماشین کوئیک دارم همش در حال رفتن به باشگاه و کلاس و بردن پسرام این ور اون ورم نمیدونم چه مرگمه حالا هم پشت سر هم بی پولی میاد سراغم ها اما این احساسارو دارم 

آن شالله من خودم بعضی وقتا یه چیزایی به دلم میفته خوب اما دور از واقعیته به نظرم مثلا همش احساس میکن ...

خدا رو چه دیدی شاید شد ، خیلی ها بودن زندگی خوبی نداشتن یه دفعه یه پولی چیزی بهشون رسیده مثل ارث که وضع شون توپ شده یا وام گرفتن شرایط بهتر شده

تو ذهنت این رویا رو داشته باش

من خودم وقتی رفتم دانشگاه رشته م رو دوست نداشتم رتبه کنکورم بد شده بود از سر ناچاری رفتم ،بعد همش بچه های دانشکده مهندسی رو میدیدم حسرت میخوردم

به دوستام میگفتم حسرت رشته مهندسی به دلم مونده

۳ ترم بعد یه جوری چرخ روزگار چرخید که دوباره کنکور دادم و روزانه مهندسی عمران قبول شدم و لیسانسش گرفتم 

همیشه با حسرت نگاه میکردم به دانشکده شون ، بساطش جور شد خودمم تلاش کردم اخرش شد 

اگه بهش فکر میکنی پس لیاقتش رو داری یه روزی به دستش میاری

خدا رو چه دیدی شاید شد ، خیلی ها بودن زندگی خوبی نداشتن یه دفعه یه پولی چیزی بهشون رسیده مثل ارث که ...

وای یعنی میشه طلاهامم بدست بیارم آخه ما هفت سال پیش همه چی داشتیم یهو همه رو به مرور از دست دادیم الان همش داریم درجا می‌زنیم اما فکرم خیلی بالا بالا میگرده واسه خودش