2789
عنوان

عمل بینی 😢😢

1239 بازدید | 21 پست

سوالم اینه حتما اون دکترایی که سرشون شلوغ تره کارشون بهتره یا یه دکتری هم که کارش خوبه ولی سرش شلوغ نیستم میتونه خوب باشه 

من شاهینشهره اصفهان زندگی میکنم یه دکتر هست که خواهرم و یه دوستام پیشش عمل کردن خوب بوده و خودشون میگن راضین دکترای خیلی خوبی داره شاهبنشهر .بعد من خودم پیش یه دکتر اصفهان نوبت گرفتم طرف میگه یه سکه دستمزدمه و ده تومنم پول کیلینیک که باهم میشه بیستو هفت یا بیستو هشت .شوهرم میگه چرا این میخاد سکه بگیره برو پیش اونیکی .از شانس گندم هم روز ب روز داره میره سکه بالاتر 

بنظرتون چکار کنم تورو خدا راهنماییم کنید😢😢

من همش فک میکنم اونکه اصفهانه بهتره با اینکه رفتم مطبش اونقدرا هم کاراش تعریفی نبودن نمیدونم چکار کنم میخامم تا قبل عید عمل کنم بعد عید دو برابر میشه قیمتا

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

والا سکه بگیره نشنیدم 

چون پول بیمارستان و جراح رو هم یه هزینس باید حساب بشه ن اینکه جدا پول بگیره ، بهتره بری جای دیگ

امیدوارم شادی تو زندگیتون باشه همیشه،آنجا ک راه  نیست خدا برایت راه میگشاید ،ک جبران تمام سختی هایی ک کشیدی بشه،خدایا شکرت🌼میدونم همیشه پشتمی و به موقعه ب دادم میرسی

بنظر منم عمل بینی شانسیه ، 

دختر خاله هام اکثر پیش دکترای خوب عمل کردن اما مال یکیشون فقط خوب دراومده

امیدوارم شادی تو زندگیتون باشه همیشه،آنجا ک راه  نیست خدا برایت راه میگشاید ،ک جبران تمام سختی هایی ک کشیدی بشه،خدایا شکرت🌼میدونم همیشه پشتمی و به موقعه ب دادم میرسی
شانسی نیست اونایی ک پوست نازک دارن بینیشون خوب در میاد

منم میخام عمل کنم ، پوست بینیمم نازکه ولی دکترایی ک رفتن پسندم نیست میخام یه دکتر دیگ برم 

فعلا دو ب شکم ک عمل کنم میگم پشیمون نشم 

واقعا موندم

منم میخام عمل کنم ، پوست بینیمم نازکه ولی دکترایی ک رفتن پسندم نیست میخام یه دکتر دیگ برم  فعل ...

اگه نکنی پشیمون میشی چون بعدا ممکنه خیلی گرونتر شه 

منم میخام عمل کنم ، پوست بینیمم نازکه ولی دکترایی ک رفتن پسندم نیست میخام یه دکتر دیگ برم  فعل ...

بنظرم خیلیا بیخودی عمل میکنن جیب این دکترهارو پر میکنن کسانی شکستگی اطراف بینی دارن عمل کنن نه بقیه

والا سکه بگیره نشنیدم  چون پول بیمارستان و جراح رو هم یه هزینس باید حساب بشه ن اینکه جدا پول ب ...

هزینه کیلینیکو که ده تومنه میریزی روز عمل برا کیلینیک 

دکترم که سکشو میگیره

بنظرم خیلیا بیخودی عمل میکنن جیب این دکترهارو پر میکنن کسانی شکستگی اطراف بینی دارن عمل کنن نه بقیه

خب خیلیا هم دماغشون مثل من از روبه روپهنه حتما که نباید شکستگی داشته باشه 

خب خیلیا هم دماغشون مثل من از روبه روپهنه حتما که نباید شکستگی داشته باشه 

بینی پهن ک بد نیست خیلی از مدل ها بینیشون پهنه سوراخ هاشون گشاده اینکه هیچی پیدا نمیکنن فکر میکنن با عمل خوشگل میشن کلا اشتباهه الان بیا عکس بدم ببینی بینیم شکسته ولی زیاد تاثیری روی چهره ام نزاشته من فقط برای شکستگی میخوام عمل کنم نه زیبایی 

اگه نکنی پشیمون میشی چون بعدا ممکنه خیلی گرونتر شه 

😂 چ میدونم بخدا

من بچه دارم پسره دلم میخاد دخترم بیارم 

حسم میگ بچه بعدیم دختره بچه اولمم میدونستم پسره اگ بندازمش عقب دیگ دختر گیرم نمیاد، 

میگن تا چن مدت بعد عمل نمیشه بچه اورد من بچه اولمم دماغم بد ورم کرد و حتی دماغم کمی تغییر کرد الان سه ساله زایمان کردم انگار رشد کرده😂کلا خانوادگی رشد دماغ داریم عملم کردن رشد کرده بزرگ تر شده 😂 برا همون موندم بیارم بچه یا نه 

ولی الان تو تصمیم گیری موندم ، یعنی دلم دختر میخاد🙁 میدونی میدونم ک بچه ها قدر مادر پدراشون نمیدونن ولی انقد دلم میخاد ک خدا میدونه عاشق دخترا شدم شدید الانا ک شهر خیلی با موهای دخترا قشنگتر شده دلم له له میزنه برا بچه و شوهرم قبول نمیکنه از طرفیم دماغم از طرفیم بچه،یه جورایی گاهی حس میکنم قراره چی گیرم بیاد اما اگ عقبش بندازم از دستش میدم یعنی همونجور ک میگن خدا یه چیزیو میذاره سر راهت یه چیزیو میگیره الان سختمه 🙂

بعضی برا چشم تو هم چشمی عمل میکنن 

ولی من برا شکستگی پل رو دماغم و انحراف میخام عمل کنم بیشتر برا شکستگیه واقعا نمتونم عینک بذارم درد میگیره و حتی سیخ میزنه 😑دماغم انگار داره تکون میخوره وقتی ادامس میخورم خیلی بده 

بعضی برا چشم تو هم چشمی عمل میکنن  ولی من برا شکستگی پل رو دماغم و انحراف میخام عمل کنم بیشتر ...

آره برای منم شکسته از پهلو ها روش ورم کرده خیلی بده واااای الان عمل برای ما واجبه بیمه باید نصف هزینه رو میداد ک تو همچین کشوری هستیم ساپورت نمیشیم منم پول جمع میکنم هرچه سریع تر عمل کنم خیلی بده گاهی ورم میکنه صدا میده غضروف هاش