2777
2789
میشه بگید چیکار کردید و چطوری؟

خب سرکوب کردم اون افکار ها رو سعی کردم ذهنم،کنترل کنم فقط به چیزای مثبت که حالم خوب میکنه بعد،یه مدت کلا،اون افکار ها و وسواس فکریم از بین رفت 

گیریم تا اخر عمر تنها بمونی و شریکی برای زندگیت پیدا نکنی تحمل این موضوع  بسیار آسانتر از آن هست که شب و روز با کسی سر و کار داشته باشی که حتی یکی از هزاران حرف تو را نمیفهمد!

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خدا به دادمون برسه من ک اخرا دیگ اعصابم بهم میریزه

باید اهمیت ندیم به افکارمون...چاره اش همینه

خدا جونم🤍🕊تا وقتی تو کنارمی،خیالم از بابت همه چیز راحته🥰 مامانی🥰🤰هنوز دقیق جنسیتت رو نمیدونم ولی عاشقانه دوستت دارم و تورو به خدای مهربون سپردم تا سالم و سلامت بیای بغلم😍🥺الهی همه ی اونایی که نی نی میخوان،خدا یدونه سالم و صالح و خوشگلش رو بهش هدیه بده،صلوات❤
چقدر حدودا زمان برد؟ شدید بود برای شما؟ 

اره خیلی شدید بود و این وسواس فکری باعث شد افسردگی بگیرم این بدتر می‌کرد قضیه رو ببین اصلا بدون اینکه بخوام اون افکار ها میومد ط ذهنم دیگ مواظب ورودی ذهنم بودم که داره به چی فکر میکنه کلا دیدم رو به زندگی تغیر دادم تکرار کلمات مثبت و فکر کردن به چیزهای خوب خیلی سریع این اتفاق افتاد یه هفته اینا اهمیت نمیدادم دیگ به افکار های بد اوک شد دیگ سعی کن به چیزی کلا فکر نکنی به چیزهای خوب فکر کن 

گیریم تا اخر عمر تنها بمونی و شریکی برای زندگیت پیدا نکنی تحمل این موضوع  بسیار آسانتر از آن هست که شب و روز با کسی سر و کار داشته باشی که حتی یکی از هزاران حرف تو را نمیفهمد!
اره خیلی شدید بود و این وسواس فکری باعث شد افسردگی بگیرم این بدتر می‌کرد قضیه رو ببین اصلا بدون اینک ...

من تو همین وضعیتم عزیزم و به جسمم هم ضربه زده . ممنونم ازتون . حتما انجام میدم . انشالله همیشه سلامت باشید ❤️

واقعا وسواس فکری سخته، همه اش فکرت درگیره. چون دخترخالم اینجوریه، من خودم بخاطر افسردگیم کلینیک مهربد میرفتم ، بعد ازشون پرسیدم که چطور میشه کمک دخترخالم کرد، گفتن با روان درمانی تقریبا حل میشه. دیگه دخترخالم الان تحت نظره، 3 ماهی میشه بهتر شده ولی باید ادامه بده درمانش رو