2777
2789
عنوان

عمل بینی عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 2646 بازدید | 46 پست
بنظرم بینیت خوبه  همینطور نچرال و جذاب باش واقعا چیشو میخوای عمل کنی؟کوچیکه و خوش فرمه دیگه & ...

بدبختی اینجاست از بس بینی عملی دور برم هست از خودم بدم اومده. واقعا چجوری بگم 😭 حس میکنم زشت شدم از بس همه عمل کردن

خدا دستمو بگیر💙همیشه باهام باش💚
مبشه بگی لیفت شقیقه چجوریه و چجوری انجام میشه؟ بیهوشیه؟ ابرو بالا میره؟؟؟ من بینی عروسکی و..دوست دا ...

آره یکم بالا میره 

بعضیام زیاد بالا میبرن

نه من چندجا پرسیدم گفتن با بی حسیه 

حالا که خودت دوسداری حرفی نیست عمل کن 

شاید من زیادی نچرالم

من تو عمرم حتی مو هم رنگ نکردم یا ابروهامو سالی یبار برمیدارم اونم مگه مراسمی باشه

این آدم حسابی‌ها رو دیدین؟دارایی‌شون شخصیه و اهل شوآف نیستن کاراشون برای تو چشم بقیه کردن نیست حـرفاشــون سـنده و مسئولیت پذیرن .اهل سرک کشیدن و فضولی نیستن سرشون به کار خودشون گرمه سر وقتش خوش اخلاقن وسر وقتش ســختگیرن .رفتارشون متینه.سعی کنید همچین آدمی باشین....

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اره از رو برو هم خوبه و صافه. از نیم رخ ازش متنفرم حس میکنم درازه😑😭

اتفاقا جز بینی های خوش فرمه بینیت 

من یه اخلاقی دارم، یا یه کاری رو شروع نمیکنم یا اگه شروع کنم تموم نمیکنم!!😶😊

من فقط دلم میخواست نوک بینیم کوچیکتر باشه🤣یعنی دکتر بینیمو نترکونه فقط یه کوچولو از نوکشو برداره بندازه جلو گربه🤣🤦🏻‍♀️

من بینیم از روبه رو خوبه ولی از بغل وقتی میخندم نوکش یکم پایین میاد 

کلا من بچه بودم بهم میگفتن دماغ کوچولو حتی تو مدرسه😐😂ولی چشمم زدن انگار😬🤣البته خداروشکر راضیمااا کلا از عملم میترسم که بمیرم و اینا😂برا همین اوکیم 

بیشتر دوست دارم فیلر چونه بزنم🤓

اگه میبینی👀یه صلوات بفرست😢🪐❤️برای گره گشایی کارمون💫 دیگه خیلی منتظریم🫂🔥☃️🌷❤️🪐TNX🌬۲۷/۱۰
اصلااااا نگران نباش سابقه بی هوشی داری یا از خانوادت کسی بیهوشی سابقشو داره؟ اگه اره یک درصدم نگران ...

اره اتفاقا من بچه بودم حدود ۷سالکی اینا...عمل لوزه کردم. بیهوشی 

پس صددرصد مشکلی ندارم؟؟؟؟ 

راسی بعد از بیهوشی یکی اینجا گفت خفه شده از اشناهاشون 

من فقط دلم میخواست نوک بینیم کوچیکتر باشه🤣یعنی دکتر بینیمو نترکونه فقط یه کوچولو از نوکشو برداره بن ...

چرا همه میترسن ک بمیرن😭🤣 خودمم همینطورم

اره اتفاقا من بچه بودم حدود ۷سالکی اینا...عمل لوزه کردم. بیهوشی  پس صددرصد مشکلی ندارم؟؟؟؟&nbs ...

من که پزشک بیهوشی نیستم بگم صدرصد

ولی ببین واقعا بیهوشی هیچ خطر مرگی نداره مگر اینکه طرف مشکل داشته باشه که شما نداری

بیهوشی فقط عوارض داره همین مثل تهوع ریزش مو ...

اون خانومم که خفه شده فامیلش بیماری داشته صدصرد

من که پزشک بیهوشی نیستم بگم صدرصد ولی ببین واقعا بیهوشی هیچ خطر مرگی نداره مگر اینکه طرف مشکل داشته ...

مرسی عزیزم برام دعا کن❤🙏

شبیه بینی قبل عمل منه.منم همه میگفتن لازم نداره عمل نکن مخصوصا شوهرم ناراضی بود ولی گفت دوس داری عمل ...

عزیزم تاپیکتو خوندم. اون فرو رفتگیه بینیت ک گفتی درسته شده الان؟

و پیش کدوم دکتر بودی اگر ممکنه اسمشو بگو و کدوم شهر

شما سخت بود عملتون

سخت نه ولی اسونم نبود 

خلاصه عمله دگ من خودم اگ بینیم قوز نداشت عمل نمیکردم هیچی بینی طبیعی نمیشه 🥲

من از باور مرگ دارم میام و میخوام بگممعجزه اتفاق میوفته✨🌈.                                                               کاربری دوم🌱.          💚هرلحظه هزار بار خداروشکر میکنم💚.       
شبیه بینی قبل عمل منه.منم همه میگفتن لازم نداره عمل نکن مخصوصا شوهرم ناراضی بود ولی گفت دوس داری عمل ...

بنظرت بینی من چی عملش کنم؟ 

اگه میبینی👀یه صلوات بفرست😢🪐❤️برای گره گشایی کارمون💫 دیگه خیلی منتظریم🫂🔥☃️🌷❤️🪐TNX🌬۲۷/۱۰
چرا‌لطفا‌دلیلش بگوووو

دلیل اصلیو گفتم

منم از زشتی میترسیدم و همچنان میترسم چون عادت ب این چهرم ندارم🥲🤣

بااینک دقیقا الان همونیه ک میخواستم شده

احساس میکنم بینی عملی باید ارایش هم داشته باشی تا قشنگ قشنگ بشی اخه زیر چشام هنوز ورم و زخمه

ولی نچرال ک باشی ازت انتظاری نمیره لااقل میگی نچرالمو این شکلی ام🥲

من از باور مرگ دارم میام و میخوام بگممعجزه اتفاق میوفته✨🌈.                                                               کاربری دوم🌱.          💚هرلحظه هزار بار خداروشکر میکنم💚.       
عزیزم تاپیکتو خوندم. اون فرو رفتگیه بینیت ک گفتی درسته شده الان؟ و پیش کدوم دکتر بودی اگر ممکنه اسم ...

عزیزم برطرف نشد ولی بعد از یه سال دکترم تو مطب با بی حسی موضعی برام سوهان کشید و برطرف شد.دکتر احمدرضا نورمحمدی هم تهران و هم خرم آباد مطب دارن خیلی مسؤلیت پذیرن مثلا قوز بینی من ک مونده بود بدون حرف خودش قبول کرد و بدون هزینه برام سوهان کشید

💐🌻🌼🌺🌹🌷⚘🌸
عزیزم برطرف نشد ولی بعد از یه سال دکترم تو مطب با بی حسی موضعی برام سوهان کشید و برطرف شد.دکتر احمدر ...

سلام عزیزم ، شنیدم دکتر نورمحمدی بینی ۶ای گوشتی رو هم خوب عمل می کنه ؟ راسته؟ من خودم یه شهر دیگه م باید برم تهران ، خواستم ازتون بپرسم شما الآن از بینی تون راضی هستید ؟ و مشکل تنفسی ای چیزی ندارید ؟