فک کن یه مرد تو زندگیت باشه...خوش اخلاق باشه..مهربون باشه.. ...خونه و ماشین و کار خوب داشته باشه...اهل دود و دم نباشه....اهل رفیق بازی نباشه و بیشتر وقتش با تو باشه.....ولی تنوع طلب باشه و خیانت جن سی کنه بهت....خیلی سخته...چون این مرد تا حالا از گل نازکتر بهت نگفته ..چون محبت داره بهت...چون پنج سال زنش بودی.....همشو بذارم کنار و برم؟؟؟؟
طلاق بگیرم؟؟؟ ولی اگرم بمونم ممکنه احتمال زیاد تکرار کنه...چون مریضه...چون چنبار بخشیدم باز تکرار کرد.....و اینکاراش دست خودش نیست...رابطه عاطفی اصلااااا نداره...فقط دنبال هیجان و رابطست😑💔
یعنی مطمئنی که رابطه جنسی کامل داره؟شوهر منم دقیقا اخلاقش مثل همسر شماس فقط مثلا چندبار دیدم با دختر چت کرده مثلا گفته چقد خوشگلی شما اهل کجاییدو اینا اولا دعوا میکردم قهر میکردم ولی الان برام مهم نیس اگه یه کامنتم زیر پست یه دختر بزاره مهم نیس چون میدونم رابطه جنسی نداره چون هم وسواس داره هم دلو جرات اینکارو نداره
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
خیانتشو در حد چت دیدم نمیدونم بیرون از چتم دوست دختر داشت یا نه.البته من بخاطر خیانت جدا نشدم شوهرم اونزمان بیکار بود و تلاشی نمیکرد.در کل مردی بود که میشد بهش فرصت داد چون اخلاقش خوب بود بامن.
این توصیه نادرست و غیر منطقی رو هیچوقت به کار نبر.
بچه چیه مگه ؟ 🤔
روانشناسه ؟
حلال مشکلاته ؟
من موردی رو از نزدیک دیدم که با همین توصیه زنه بچه دار شد و بعد از چند سال با بچه طلاق گرفت و یک بچه هم این وسط آسیب دید و درواقع اون زن به بچه ش ظلم کرد.
اتفاقا سرت با بچه گرم میشه،نمی تونی درست و حسابی باهاش رابطه داشته باشی،خیلیا از همون دوران حاملگی زنشون شروع به خیانت میکنند.بنظرم خوب نمیشه که خیلییییییی بدتر میشه