2777
2789
عنوان

همسرم خیلی خوبه ولی خیانت میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 946 بازدید | 28 پست

یعنی مطمئنی که رابطه جنسی کامل داره؟شوهر منم دقیقا اخلاقش مثل همسر شماس فقط مثلا چندبار دیدم با دختر چت کرده مثلا گفته چقد خوشگلی شما اهل کجاییدو اینا اولا دعوا میکردم قهر میکردم ولی الان برام مهم نیس اگه یه کامنتم زیر پست یه دختر بزاره مهم نیس چون میدونم رابطه جنسی نداره چون هم وسواس داره هم دلو جرات اینکارو نداره

وکیل مدافع حقوق زنان👊

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیانت میکرد؟؟ چرا پشیمونی از طلاق پس؟

خیانتشو در حد چت دیدم نمیدونم بیرون از چتم دوست دختر داشت یا نه.البته من بخاطر خیانت جدا نشدم شوهرم اونزمان بیکار بود و تلاشی نمیکرد.در کل مردی بود که میشد بهش فرصت داد چون اخلاقش خوب بود بامن.

یعنی مطمئنی که رابطه جنسی کامل داره؟شوهر منم دقیقا اخلاقش مثل همسر شماس فقط مثلا چندبار دیدم با دختر ...

از اونی ک فقط چتو حرف اینا میزنه بیشتر باید ترسید تا اونی ک رابطه عاطفی نداره فقط هدفش س ک س هستش

🌷خدایا شکرت🌷
😞💔  مادرم میگه اگه بچه بیاری شوهرت خوب میشه..

این توصیه نادرست و غیر منطقی رو هیچوقت به کار نبر. 

بچه چیه مگه ؟ 🤔

روانشناسه ؟ 

حلال مشکلاته ؟ 

من موردی رو از نزدیک دیدم که با همین توصیه زنه بچه دار شد و بعد از چند سال با بچه طلاق گرفت و یک بچه هم این وسط آسیب دید و درواقع اون زن به بچه ش ظلم کرد. 

(مشکلشون خیانت نبود ، چیز دیگه ای بود)

اتفاقا سرت با بچه گرم میشه،نمی تونی درست و حسابی باهاش رابطه داشته باشی،خیلیا از همون دوران حاملگی زنشون شروع به خیانت میکنند.بنظرم خوب نمیشه که خیلییییییی بدتر میشه

استارتر من نظرم رو گفتم ولی شما جواب ندادی. 

فقط بهت دوستانه و خواهرانه میگم بچه حل کننده مشکلات نیست.

یعنی بچه بیاد دیگه شوهرت خیانت نمیکنه ؟؟؟ 

لطفا تا وقتی مشکلتون حل نشده ، بچه دار نشو. 

بچه ها گناه دارن نباید وارد مشکلات و درگیری های بزرگترها بشن.