2777
2789
عنوان

مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 383 بازدید | 33 پست
وااای بچه یکماهه رو از مادرش جدا میکنن کجامیبرن اخه اصلا اجازه نده..جدا کردن نوزاد از مادرش ب خودیه ...

منو که هیچوقت ادم حساب نمیکنه من مشکلم اینه شوهرم مادرشوهرمو میاره که بیات بچه مو ببره داغونم 😩

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

دلیل بچه آوردن چی بود وقتی شوهرت ازخودش اختیار نداره وبه حرف مادرشه شماهم که کلا اختیار زندگیتو نداری چطوری میخوای یه مادرقوی باشي وازبچت دفاع کنی وقتی قدرت نه گفتن نداری

وخدایی که به شدت کافيست✅. خدایا پناه همه بی پناهان باش✅

منو که هیچوقت ادم حساب نمیکنه من مشکلم اینه شوهرم مادرشوهرمو میاره که بیات بچه مو ببره داغونم 😩

اگ شوهرت میگه ک حتما میخواداستراحت کنی بهت خوبی کنه اگ دوس نداری حرف بزن باشوهرت بگوحالم بدمیشه و دارم افسردگی بعدزایمان میگیرم انقدبچموازم جدا نکنین نشد بزن ب کولی بازی:|

بی پرا و رها، ازهر آنچه هست و نیست..🌱
اگ شوهرت میگه ک حتما میخواداستراحت کنی بهت خوبی کنه اگ دوس نداری حرف بزن باشوهرت بگوحالم بدمیشه و دا ...

اگر وقت داری تایپیک های قبلیم بخون ببین که چه مشکلاتی من دارم😭چند بار باشوهرم دعوا گرفتم فایده نداره تنها راهش اینه اومدن از خونه بیرونشون کنم دارم دیوونه میشم

چرا ناراحت میشی راهکارهمینه که گفتم قدرت نه گفتن ودفاع ازبچتویادبگیر

من به شوهرم میگم نه نمیخوام پوست ندارم بچه مو ببری میگه هرکاری بکنی من میبرم

حسابی ننه نکبتش پرش کرده حتی من دوسه بار که رفتم سربزنم به خونم بابچه اومده همون ۲ساعتم بچه رو برده گندزده به اعصابم 

چ احمقایی پیدا میشن!!!!!!

چطور بچه ی ۱ ماهه یا از اون عجیب تر ۷ روزه رو می‌بره!!!!

اون بچه ب مادر نیاز داره.

از اون گذشته اون هنوز ضعیفه یه باد کم می‌تونه مریضش کنه حتی برای یک دقیقه ک بهش بخوره 

شوهرت احمقه و مادر شوهرت یه احمقه بی عقله ب تمام معنا

چ احمقایی پیدا میشن!!!!!! چطور بچه ی ۱ ماهه یا از اون عجیب تر ۷ روزه رو می‌بره!!!! اون بچه ب مادر ...

👍🏻👍🏻و منی که بین این احمقاگیر کردم از مادرشوهرم متنفرممممممممممممممم

اگر وقت داری تایپیک های قبلیم بخون ببین که چه مشکلاتی من دارم😭چند بار باشوهرم دعوا گرفتم فایده ندار ...

امیدوارم اشتباه فکر کرده باشم ولی باتوجه ب تاپیکاتون حس میکنم مادرشوهرت فک میکنه واسه اینک خودتوموندنی کنی جاپاتو سفت کنی باردارشدی الان لجبازیش و کینش بیشترشده نقششونم اینه ک بچه رو از الان ب خودشون وابسته کنن ک بعد راحت ازت بگیرنش بی قراری نکنه🙃خیلی بدفکرکردم ولی واقعا همچین حسی بهم دست داد ب عنوان کسی ک از دور میبینه قضیه رو

بی پرا و رها، ازهر آنچه هست و نیست..🌱
امیدوارم اشتباه فکر کرده باشم ولی باتوجه ب تاپیکاتون حس میکنم مادرشوهرت فک میکنه واسه اینک خودتوموند ...

یه عمر با من بد بودن همین دوماه پیش میخواستن که طلاق منو بگیرن نمیدونم این علاقه به بچه ازکجا پیدا شد؟؟

دارم دیوونه میشم از همشون متنفرم😭😭😭

جلوشون وایسا حتی اگه ناراحت شدن  چون قصدشون اینه به خودشون عادتش بدن و خودشون تربیتش کنن بخ رو ...

خب چطوری؟؟آخرین باری که جلوشون وایسادم داشت کاربه طلاق میکشید