خانوما من تقریبا یک ماهه که زایمان کردم مادرشوهرم از روز هفتم تولد پسرم میاد چندساعتی بچه مو میبره خونه خودش ،هرچی من میگم من راضی نیستم بچه مو ببرین حرف گوش نمیدن و شوهرمم از این کار راضیه؟؟در ضمن من سزارین کردم و خونه مامانمم هستم و فعلا شرایط خونه رفتن ندارم ؟؟چیکارکنیم پسرمو نبره؟؟باهاشون دعوا بگیرم؟؟
من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بیبی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنسها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊
همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بستهبندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.
در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بیبی لایف سفارش میدم 💜👶🏻
دلیل بچه آوردن چی بود وقتی شوهرت ازخودش اختیار نداره وبه حرف مادرشه شماهم که کلا اختیار زندگیتو نداری چطوری میخوای یه مادرقوی باشي وازبچت دفاع کنی وقتی قدرت نه گفتن نداری
وخدایی که به شدت کافيست✅. خدایا پناه همه بی پناهان باش✅
اگ شوهرت میگه ک حتما میخواداستراحت کنی بهت خوبی کنه اگ دوس نداری حرف بزن باشوهرت بگوحالم بدمیشه و دا ...
اگر وقت داری تایپیک های قبلیم بخون ببین که چه مشکلاتی من دارم😭چند بار باشوهرم دعوا گرفتم فایده نداره تنها راهش اینه اومدن از خونه بیرونشون کنم دارم دیوونه میشم
اگر وقت داری تایپیک های قبلیم بخون ببین که چه مشکلاتی من دارم😭چند بار باشوهرم دعوا گرفتم فایده ندار ...
امیدوارم اشتباه فکر کرده باشم ولی باتوجه ب تاپیکاتون حس میکنم مادرشوهرت فک میکنه واسه اینک خودتوموندنی کنی جاپاتو سفت کنی باردارشدی الان لجبازیش و کینش بیشترشده نقششونم اینه ک بچه رو از الان ب خودشون وابسته کنن ک بعد راحت ازت بگیرنش بی قراری نکنه🙃خیلی بدفکرکردم ولی واقعا همچین حسی بهم دست داد ب عنوان کسی ک از دور میبینه قضیه رو